Waterfilters

NORIT WATERFILTERSYSTEMEN

Geplaatst door: Aquacombi Nederland

Drinkwater is –zoals de naam al zegt- water dat geschikt is om te drinken. We zeggen ook wel dat drinkwater water is dat geschikt is voor (menselijke) consumptie. Leidingwater en drinkwater kun je niet met elkaar verwarren. Deze termen zeggen alleen iets over de manier waarop het water bij de afnamer wordt afgeleverd.

Kraanwater filteren > waterkwaliteit verbeteren

Door het filteren van kraanwater kunt u de waterkwaliteit verbeteren. Norit H2OK waterfilters worden ingezet om microbiologische verontreinigingen, of medicijnresten in water uit kraanwater te filteren.

De grootte van de poriën in het filtermembraan en de fysische eigenschappen van de -te filteren- stoffen zijn hierbij bepalend voor welke deeltjes worden doorgelaten, en welke juist niet.

Norit aQix is een fraai vormgegeven countertop waterfiltersysteem. Deze kan op het aanrecht worden geplaatst, en vervolgens in een handomdraai met het meegeleverde materiaal op de kraan worden aangesloten. Het kraanstuk bevat een schakelaar: gefilterd of ongefilterd water.

De Norit uFix is een gemakkelijk in te bouwen undersink waterfiltersysteem. Deze wordt (bijvoorbeeld) in een aanrechtkastje aangesloten op de meegeleverde extra kraan. Zo is er de keuze voor gefilterd water uit de uFix, of ongefilterd water uit de bestaande kraan.


De uFix en de aQix kunnen door Aquacombi worden geleverd met drie verschillende soorten filters. Kijk hier voor het maken van de

Bedrijvengids Geplaatst door
Aquacombi Nederland

Aquacombi Nederland

Pasteurweg 14, 8503 AB  Joure

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.