Boshuis Waterontharders

Geniet van zacht water in appartementen

Geplaatst door: Boshuis

Geniet van zacht water

Voor elk appartement een passende oplossing zodat iedere bewoner geniet van zacht water. Dat biedt specialist in waterbehandeling Boshuis. Naast zacht water levert Boshuis vakkundige kennis en service. Als relatie van Boshuis wordt u volledig ontzorgd op het gebied van werking en service. 

 • Gratis persoonlijk advies op locatie van onze adviseurs
 • Betrouwbaar, zuinig, compact en stroomloos
 • Vakkundige installatie en service
 • Toegepaste producten van topkwaliteit
 • Echt zacht en kalkvrij water
 • Passende oplossing voor ieder complex

Waarom een Boshuis waterontharder?

Kalkaanslag is een probleem dat in 95% van de huishoudens voorkomt. Het vermindert de levensduur van verschillende dure apparaten, laat vieze sporen achter in de badkamer en kranen verliezen hun glans in een oogwenk. 

 • Kalkaanslag kost geld! Kalk is een warmte isolator. Door kalkafzetting worden waterleidingen, verwarmingselementen, radiatoren en andere warmteoverdragers aangetast. Grote hoeveelheden energie gaan hierdoor verloren.
 • Het vermindert de levensduur van de meest perfecte installaties en apparaten aanzienlijk.
 • De werking van de warmwatervoorziening wordt slechter naar mate kalkaanslag optreedt bij de warmtewisselaar. Dit kan leiden tot oververhitting van diverse apparaten zoals vaatwasser, wasmachine of Quooker.
 • Het levert onveilige situaties in drinkwatersystemen en CV-systemen. Veiligheidskleppen, -ventielen en regelaars worden aangetast en verliezen hun werking en functie.
 • Kalk hecht zich aan bijna alles wat in aanraking komt met water. Het vormt aanslag en geeft witte vlekken op douchewand, kranen, tegels en glaswerk.
 • Kalkdeeltjes in het water reageren op wasmiddel. Hierdoor kan het wasmiddel verbruik bij hard water oplopen tot wel 2,5 kg extra verbruik voor elke 1000 liter water!

Boshuis biedt een structurele oplossing. Een Boshuis waterontharder voorkomt dat kalkaanslag überhaupt ontstaat! 

In ieder complex een oplossing

Het type waterontharder dat geschikt is verschilt per appartementencomplex. Aan de hand van verschillende gegevens wordt de meest geschikte installatie bepaald. 

Duplex Waterontharder

De Boshuis industriële Duplex waterontharder is uitgerust met twee besturingen, twee cilinders en twee zoutbakken. Hierdoor hoeft er geen compromis gesloten te worden wat betreft doorstroom capaciteit of regeneratie intervallen. De industriële besturing is een betrouwbare installatie en zorgt voor kalkvrij water, 24 uur per dag. 

Simplex Waterontharder

Een Boshuis Simplex waterontharder is een industriële waterontharder die zonder zorgen kalkvrij water levert. De waterontharder is in iedere afmeting leverbaar met verschillende zoutbakken. 

Simplex semi industrieel 

Voor kleinere appartementcomplexen volstaat een semi industriële waterontharder, de Boshuis Simplex semi-industrieel. Deze waterontharder is uitgerust met een compact gesloten besturing. Te leveren in iedere afmeting met verschillende zoutbakken. De Boshuis Simplex semi-industrieel is zeer zuinig met water en zout verbruik. 

Neem voor prijsinformatie, technische specificaties en een persoonlijk advies contact op met Boshuis. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Boshuis

Boshuis

Azewijnseweg 2, 4214 kc  Vuren

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.