..........
shadow_fix

Waterontharder

Eén centrale waterontharder in een appartementencomplex? Het kan. In ongeveer drie uur wordt een professionele onthardingsinstallatie geplaatst.

Eco Match Waterbehandeling

Eco Match Waterbehandeling maakt dit mogelijk door een prefab aansluitbord te leveren voor de ProFlow Waterbehandeling installaties. De markt is hiermee geopend voor loodgieters en wederverkopers naar veel grotere installaties.

De kwaliteit van uw installatie blijft gewaarborgd door het advies en de inbedrijfstelling van Eco Match Waterbehandeling.

Hoe werkt het?

1. In overleg met uw loodgieter en Eco Match Waterbehandeling wordt de capaciteit van de installatie berekend.
2. Eco Match Waterbehandeling doet een voorstel voor de installatie.
3. De installateur / loodgieter besteld betreffende installatie na overleg over de afmetingen en plaatsing mogelijkheden.
4. Het Prefab aansluitbord wordt opgehangen.
5. De afvoer van de keerklep en de waterontharder(s) samen met de overloop van het zoutvat (de zoutvaten) wordt aangesloten op het riool.
6. De waterontharder wordt gemonteerd aan het Prefab aansluitbord.
7. Het zoutvat/ de zoutvaten worden aangesloten.
8. De loodgieter is klaar. De wateronthardingsinstallatie kan door Eco Match Waterbehandeling in bedrijf worden gesteld.
9. Voor service en onderhoud en de wateranalyse wordt door Eco Match jaarlijks contact opgenomen.

Veel van de loodgieters en installatiebedrijven die tot voor kort de "kleine" residentiele waterontharders plaatsten, leveren nu voor campings, hotels en appartementencomplexen ontharders die veel meer capaciteit hebben. Zo is uw netwerk van plaatselijk bekende vakmensen verder versterkt en kunnen ze met een relatief kleine groep mensen een kwaliteitsproduct met bijpassende service aanbieden.

Met het Prefab aansluitbord kunnen ze de installatiekosten van soms een week terugbrengen tot een paar uur!

Door een vloeiende samenwerking met de fabrikant Erie Watertreatment, de leverancier van druk verhogende pompen en een testlaboratorium kunnen ze het complete plaatje leveren dat nodig is voor een veilige werking inclusief het onderhoud dat aan alle eisen voldoet.

Hiermee leveren ze complete waterontharding installaties van klein tot groot, van een ontharder voor een stoomoven of kokend waterkraan tot industriële toepassingen of recreatieve toepassingen (hotels en campings) met meer dan 1000 plaatsen/overnachtingen.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Kraanwater

  energie

  Schoon drinkwater. Om mee te douchen, op te drinken, het toilet mee door te spoelen, kleding in te wassen... Begane grond, de tiende verdieping, het maakt niet uit, we draaien de kraan open en er is water. Maar waar komt dat eigenlijk vandaan?

 • Bifipro®-installatie

  sanitair

  Holland Water stelt naleving toekomstige eisen Biocoden-wetgeving veilig

 • Een waterpomp gebruiken binnen en rondom een woning

  water

  Een waterpomp wordt voor verschillende doeleinde gebruikt. Zo zijn er ook verschillende types en werkingen. Voorbeelden van deze types zijn dompelpompen, beregeningspompen, CV waterpompen etc.

 • BIFIPRO® officieel goedgekeurd voor legionellabestrijding

  overlast

  BIFIPRO® van Holland Watertechnology (HWT) uit Driebergen is als eerste systeem in Nederland officieel goedgekeurd als methode om legionellabesmetting tegen te gaan.

 • Dakgootpreventie

  dak

  Een verstopte hemelwaterafvoer, vogelnesten of bladeren en takjes in de goot- met Dakgootpreventie behoort dit alles tot het verleden.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Eco Match waterbehandeling

www.ecomatch.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam