Waterontharder

Eén centrale waterontharder in een appartementencomplex? Het kan. In ongeveer drie uur wordt een professionele onthardingsinstallatie geplaatst.

Geplaatst door: Eco Match waterbehandeling

Eco Match Waterbehandeling

Eco Match Waterbehandeling maakt dit mogelijk door een prefab aansluitbord te leveren voor de ProFlow Waterbehandeling installaties. De markt is hiermee geopend voor loodgieters en wederverkopers naar veel grotere installaties.

De kwaliteit van uw installatie blijft gewaarborgd door het advies en de inbedrijfstelling van Eco Match Waterbehandeling.

Hoe werkt het?

1. In overleg met uw loodgieter en Eco Match Waterbehandeling wordt de capaciteit van de installatie berekend.
2. Eco Match Waterbehandeling doet een voorstel voor de installatie.
3. De installateur / loodgieter besteld betreffende installatie na overleg over de afmetingen en plaatsing mogelijkheden.
4. Het Prefab aansluitbord wordt opgehangen.
5. De afvoer van de keerklep en de waterontharder(s) samen met de overloop van het zoutvat (de zoutvaten) wordt aangesloten op het riool.
6. De waterontharder wordt gemonteerd aan het Prefab aansluitbord.
7. Het zoutvat/ de zoutvaten worden aangesloten.
8. De loodgieter is klaar. De wateronthardingsinstallatie kan door Eco Match Waterbehandeling in bedrijf worden gesteld.
9. Voor service en onderhoud en de wateranalyse wordt door Eco Match jaarlijks contact opgenomen.

Veel van de loodgieters en installatiebedrijven die tot voor kort de "kleine" residentiele waterontharders plaatsten, leveren nu voor campings, hotels en appartementencomplexen ontharders die veel meer capaciteit hebben. Zo is uw netwerk van plaatselijk bekende vakmensen verder versterkt en kunnen ze met een relatief kleine groep mensen een kwaliteitsproduct met bijpassende service aanbieden.

Met het Prefab aansluitbord kunnen ze de installatiekosten van soms een week terugbrengen tot een paar uur!

Door een vloeiende samenwerking met de fabrikant Erie Watertreatment, de leverancier van druk verhogende pompen en een testlaboratorium kunnen ze het complete plaatje leveren dat nodig is voor een veilige werking inclusief het onderhoud dat aan alle eisen voldoet.

Hiermee leveren ze complete waterontharding installaties van klein tot groot, van een ontharder voor een stoomoven of kokend waterkraan tot industriële toepassingen of recreatieve toepassingen (hotels en campings) met meer dan 1000 plaatsen/overnachtingen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Eco Match waterbehandeling

Eco Match waterbehandeling

Marconistraat 70, 2809 PE  Gouda

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.