Waterontharder

Waterontharders filteren kalk (calcium en magnesium) uit het water, zodat kalkaanslag definitief verleden tijd is.

Geplaatst door: Aquacombi Nederland

Waterontharder tegen kalkaanslag

Een waterontharder zorgt voor kalkvrij water in het gehele huis of appartement(encomplex). Het grootste voordeel daarvan is dat zich nergens kalkaanslag meer kan vormen. Dat heeft zowel zichtbare als onzichtbare voordelen. Kranen, douchekoppen en oppervlakten waar water komt blijven kalkvrij, maar ook op plekken waar je het niet ziet blijft kalk achterwege: in dure apparatuur zoals koffiezetters, de (vaat)wasser, de waterkoker etc. 

Het grootste voordeel van een waterontharder is dat het preventief is, je voorkomt allerlei problemen. Achteraf ontkalken van apparatuur en oppervlakten is symptoombestrijding en het effect is tijdelijk. 

Bijkomend voordeel is dat een waterontharder voor halvering van zeepgebruik zorgt en ook dat kan een forse besparing opleveren. 

Zachte huid

Naast alle cosmetische en financiele voordelen van een waterontharder, is zacht water ook letterlijk zacht voor de huid. Eczeempatienten hebben er in de meeste gevallen baat bij (vermindering van klachten) maar ook voor mensen zonder huidaandoening is het heerlijk. 

Ook voor appartement

Ook in appartementen is een waterontharder vaak een prima optie, zowel individuele aanschaf als collectief. Neem bij interesse contact met ons op. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Aquacombi Nederland

Aquacombi Nederland

Pasteurweg 14, 8503 AB  Joure

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.