Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Waterontharder

01 februari 2018
Waterontharders filteren kalk (calcium en magnesium) uit het water, zodat kalkaanslag definitief verleden tijd is.
LEES VERDER

Waterontharder tegen kalkaanslag

Een waterontharder zorgt voor kalkvrij water in het gehele huis of appartement(encomplex). Het grootste voordeel daarvan is dat zich nergens kalkaanslag meer kan vormen. Dat heeft zowel zichtbare als onzichtbare voordelen. Kranen, douchekoppen en oppervlakten waar water komt blijven kalkvrij, maar ook op plekken waar je het niet ziet blijft kalk achterwege: in dure apparatuur zoals koffiezetters, de (vaat)wasser, de waterkoker etc. 

Het grootste voordeel van een waterontharder is dat het preventief is, je voorkomt allerlei problemen. Achteraf ontkalken van apparatuur en oppervlakten is symptoombestrijding en het effect is tijdelijk. 

Bijkomend voordeel is dat een waterontharder voor halvering van zeepgebruik zorgt en ook dat kan een forse besparing opleveren. 

Zachte huid

Naast alle cosmetische en financiele voordelen van een waterontharder, is zacht water ook letterlijk zacht voor de huid. Eczeempatienten hebben er in de meeste gevallen baat bij (vermindering van klachten) maar ook voor mensen zonder huidaandoening is het heerlijk. 

Ook voor appartement

Ook in appartementen is een waterontharder vaak een prima optie, zowel individuele aanschaf als collectief. Neem bij interesse contact met ons op. 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Aquacombi Nederland
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES