..........
shadow_fix

Waterontharder

Waterontharders filteren kalk (calcium en magnesium) uit het water, zodat kalkaanslag definitief verleden tijd is.

Waterontharder tegen kalkaanslag

Een waterontharder zorgt voor kalkvrij water in het gehele huis of appartement(encomplex). Het grootste voordeel daarvan is dat zich nergens kalkaanslag meer kan vormen. Dat heeft zowel zichtbare als onzichtbare voordelen. Kranen, douchekoppen en oppervlakten waar water komt blijven kalkvrij, maar ook op plekken waar je het niet ziet blijft kalk achterwege: in dure apparatuur zoals koffiezetters, de (vaat)wasser, de waterkoker etc. 

Het grootste voordeel van een waterontharder is dat het preventief is, je voorkomt allerlei problemen. Achteraf ontkalken van apparatuur en oppervlakten is symptoombestrijding en het effect is tijdelijk. 

Bijkomend voordeel is dat een waterontharder voor halvering van zeepgebruik zorgt en ook dat kan een forse besparing opleveren. 

Zachte huid

Naast alle cosmetische en financiele voordelen van een waterontharder, is zacht water ook letterlijk zacht voor de huid. Eczeempatienten hebben er in de meeste gevallen baat bij (vermindering van klachten) maar ook voor mensen zonder huidaandoening is het heerlijk. 

Ook voor appartement

Ook in appartementen is een waterontharder vaak een prima optie, zowel individuele aanschaf als collectief. Neem bij interesse contact met ons op. 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam