25 jaar garantie op aluminium balkon- en

MBR Hekwerken is toonaangevend in het ontwikkelen en produceren van duurzame, aluminium balkon/ en galerijhekwerksystemen, gevelbekleding en aanverwante producten.Met de kennis en ervaring die wij in huis hebben, verzorgen wij voor u het gehele traject van voorbereiding tot en met montage. Wij kunnen met praktische oplossingen aan al uw technische en esthetische wensen voldoen.

Geplaatst door: MBR Hekwerken

MBR verstrekt 25 jaar garantie op haar aluminium producten inclusief de constructie

MBR Hekwerken is toonaangevend in het ontwikkelen en produceren van duurzame, aluminium balkon/ en galerijhekwerksystemen, gevelbekleding en aanverwante producten.
Met de kennis en ervaring die wij in huis hebben, verzorgen wij voor u het gehele traject van voorbereiding tot en met montage. Wij kunnen met praktische oplossingen aan al uw technische en esthetische wensen voldoen.
MBR Hekwerken levert u een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. Het constructiebureau verzorgt tot in de detail het reken/ en tekenwerk. Het commercieel en technische team verzorgt de bouwadviezen en geeft leiding op de projecten.

Onderzoek van de reeds jaren oude aluminium hekwerken van MBR bevestigt hoe duurzaam onze producten zijn.  Bewezen is dat na vele jaren ons product nog steeds aan alle eisen voldoet. Het product van MBR is duurzaam, volledig demontabel en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.  Naar aanleiding van de uitslag van dit onderzoek, dat het product nog steeds in perfecte staat verkeert, geeft MBR haar afnemers 25 jaar garantie op geanodiseerde aluminium hekwerken inclusief de constructie. Dat is kwaliteit op elke hoogte…

Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie en de voorwaarden.

Bedrijvengids Geplaatst door
MBR Hekwerken

MBR Hekwerken

Fuutweg 1, 4791 PB  Klundert

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.