Aantal bezoekers per ruimte reguleren?

Het maximaal aantal bezoekers per ruimte of gebouw instellen en reguleren? Vanaf nu kan dat gemakkelijk door dit in te stellen met uw automatische deuren. Zo voorkomt u dat er te veel mensen in een ruimte komen en voldoet u aan de anderhalve meterregel...

Geplaatst door: FAAC Automatische Deuren

Rutte vroeg om crowd management... Ons antwoord? record FlowControl!

De record FlowControl is een volledig geïntegreerde stand-alone oplossing waarmee je handmatig het maximaal toegelaten aantal bezoekers per ruimte in kan stellen. De ToF-camera - een camerasysteem dat naast lengte en breedte ook diepte waarneemt - houdt..het aantal bezoekers bij. Zodra het vooraf gedefinieerde max. aantal bezoekers is bereikt, sluiten de deuren en lichten de led-strips rood op. De deuren blijven dicht voor bezoekers aan de buitenzijde. Zodra er personen de ruimte verlaten, lichten de leds weer groen op en is de ruimte weer toegankelijk. Op deze manier is de inzet van een beveiliger, gastheer of dame of een andere dure of onpraktische vorm van bezoekersregulering overbodig. 

Bekijk de verhelderende video (Engels)

Voor wie?
Onze oplossing is gericht op alle winkeliers en openbare gebouwen en ruimten, waar ‘social distancing’ - oftewel de anderhalve-meter-regel - een prioriteit is. In de laatste toespraak van Mark Rutte en in de communicatie van de rijksoverheid is er aangegeven dat er versoepelingen zijn doorgevoerd en we meer versoepeling mogen verwachten. Vanaf 1 juni mogen bioscopen, restaurants, cafés, theaters en andere culturele instellingen weer bezoekers ontvangen tot een maximum van 30 personen (incl. personeel) met behoud van de 1,5 meter afstand. Vanaf 1 juli mogen ook de campings en vakantieparken de deuren openen. Als het virus onder controle blijft, kunnen per 1 juli de gemeenschappelijke wc’s en douches op de campings en vakantieparken weer open. De verwachting is dat het maximum aantal bezoekers kan worden uitgebreid naar 100 personen voor bioscopen, restaurants, cafés en culturele instellingen. Dit geldt dan ook voor georganiseerde samenkomsten zoals in kerken, trouwzalen en uitvaartcentra. Met de record FlowControl is dit slechts een simpele handeling op het bedieningspaneel.

Max aantal bezoekers per ruimte of gebouw instellen en reguleren

De voordelen:

  • Automatische stop van de ingaande personenstroom zodra het vooraf gedefinieerde maximum bereikt is (dit heeft geen invloed op de vlucht-richting)
  • Een verkeerslicht of bord verhindert niet dat mensen naar binnen gaan, de record FlowControl doet dat wel
  • Kan in elk deursysteem worden geïntegreerd, niet enkel recorddeuren
  • Handmatig in te stellen (knop +/-) en intuïtief in gebruik
  • Heldere signalering middels de led-strips, IP65 uitgevoerd en vandaalbestendig (Geen onhandige verkeerslichten of borden die onnodige ruimte innemen)
  • Het koppelen van meerdere deuren binnen één ruimte of gebouw is mogelijk
  • Slechts 2 tot 4 uur montagetijd

Binnen enkele dagen terugverdiend!
Staat er nu bij u een medewerker of beveiliger voor de deur om het maximaal aantal bezoekers te reguleren; of behoort u tot de groep die binnenkort weer open mag en overweegt u hetzelfde te doen? De record FlowControl is in slechts een dagdeel geïnstalleerd en binnen enkele dagen terugverdiend.

Er is al veel vraag naar de record FlowControl. Ons advies? Geef uw order tijdig door en laat uw deuren zorgen voor uw crowd management.

Wenst u meer informatie over de record FlowControl of wilt u direct een order plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

- Patrick van Zon, Manager Sales @ record Automatische Deuren

www.recordbv.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
FAAC Automatische Deuren

FAAC Automatische Deuren

Cardanuslaan 30, 6865 HK  Doorwerth

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.