Dé nummer 1 draaideurautomaat van FAAC

Draaideurautomaten van FAAC automatiseren bestaande of nieuwe toegangsdeuren en nemen een minimale hoeveelheid ruimte in beslag, waardoor deze geen impact hebben op de uitstraling van uw pand.

Geplaatst door: FAAC BV

‎DE GEBRUIKSVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN FAAC DRAAIDEURAUTOMATEN

Draaideurautomaten van FAAC automatiseren bestaande of nieuwe toegangsdeuren en nemen een minimale hoeveelheid ruimte in beslag, waardoor deze geen impact hebben op de uitstraling van uw pand. Daarnaast is een automatische deuropener geschikt voor intensief gebruik en zodoende een zeer duurzame oplossing!

WANNEER KIEST U VOOR EEN DRAAIDEURAUTOMAAT?

Met draaideurautomaten verhoogt u de doorstroom van mensen. Pandgebruikers en -bezoekers ervaren meer zelfstandigheid, onafhankelijkheid én een uitnodigend gevoel zodra deuren automatisch openen. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid worden deze deuropeners veel toegepast in ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorgappartementen. Maar ze zijn ook zéér geschikt voor bedrijfspanden of openbare gebouwen.

Met het automatisch sluiten van de deuren creëert u bovendien een barrière tegen wind, lawaai, stank en stof. Door de deuren te openen middels bewegingssensoren, zijn ze niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook hygiënisch. U kunt -naast bewegingssensoren- overigens óók kiezen voor andere bedieningen, zoals met:

  • Radar
  • Elleboogschakelaar
  • Afstandsbediening
  • Sleutelcontact

DE VOORDELEN VAN EEN DRAAIDEURAUTOMAAT

Met een draaideurautomaat verwelkomt u de bezoekers van uw pand met een warm gevoel door deuren die automatisch opengaan. Het staat uitnodigend en hartelijk. Daarnaast biedt een draaideurautomaat nog veel meer voordelen. Draaideurautomaten zijn: 

  • Gebruiksvriendelijk door de bewegingssensoren 
  • Hygiënisch doordat u geen klink hoeft aan te raken 
  • Duurzaam door een barrière tegen wind en kou
  • Energiezuinig, aangezien er nooit meer een deur onnodig openstaat

ZIJN DE AUTOMATISCHE DEUROPENERS BRANDVEILIG?

De automatische deuropeners van FAAC voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn zodoende brandveilig. Valt de stroom uit tijdens brand? Dan opent u de deur handmatig.

Combineer onze draaideurautomaat met rook- en brandwerende deuren voor maximale veiligheid.

‎FAAC BV, uw VVE totaalleverancier

‎Bij FAAC BV kunt u ook terecht voor:

Bedrijvengids Geplaatst door
FAAC BV

FAAC BV

Transportweg 12-01, 7007CN  Doetinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.