Appartementbranden zijn dodelijk

Is uw complex voorzien van rookmelders?

Dit kan in uw appartementencomplex ook gebeuren

Een brand in een appartementencomplex in Parijs heeft in de nacht van maandag 5  op dinsdag 6 februari 2019 aan zeker tien mensen het leven gekost. Zeker 36 anderen raakten gewond, onder wie ten minste zes brandweerlieden. Vooralsnog gaat justitie ervan uit dat de brand is aangestoken. Een vrouw van 40 is aangehouden. Maar ook zonder brandstichting onstaat er brand, door kortsluiting, vergeten pannen op het vuur, roken en bijvoorbeeld de wasdroger.

Geen rookmelders zorgt voor meer risico op slachtoffers

Als er in het betreffende apartementencomplex rookmelders aanwezig waren geweest dan was de brand veel eerder opgemerkt en had dit waarschijnlijk zeker 10 levens kunnen redden.  Frankrijk loopt op het gebied van brandveiligheid nogal achter en de fransen zijn natuulijk met alles best eigenwijs zoals Nederlanders dat ook kunnen zijn, "Brand? Dat heb ik nog nooit gehad".

De kans op brand in huis is 1 op 67

Heel veel mensen doen mee aan de loterij, de eindejaarsloterij bijvoorbeeld, de kans dat je een prijs wint is 0,00002%.  Maar niet allemaal hebben we rookmelders in huis. Dat is toch vreemd....

Uw complex ontzorgd en veilig

NaQuBo Comfort en Veiligeheid heeft voor elke complex waar geen brandmeldinstallatie verplicht is een passende oplossing. Wij gaan samen met u door uw complex, bekijken de mogelijkheden en doen u dan een passend voorstel.  Of uw complex nu helemaal geen rookmelders heeft of de rookmelders zijn al 10 jaar oud, we kunnen u zeker helpen. Neem vrijblijvend contact op via info@naqubo.nl, 06-47484642 (Whatsapp mag ook) Of klik door naar onze website en vul het contactformulier in.

Bedrijvengids Geplaatst door
NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid

De Lus 3G 55, 1742PH  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.