Bekijk het even van boven

Tijd om uw zaken even op orde te maken. Aan het eind van de vakantie, net voordat alle drukte weer begint, helpt Dakinnovator u met uw dak-dossier. Kan uw dak de herfst en winter aan? Met het vakmanschap van Dakinnovator is het antwoord volmondig JA!

Geplaatst door: De Dakinnovator

Bekijk het even van boven

Aan het eind van de vakantie, nog voordat alle drukte van het tweede deel van het jaar weer losbarst is het goed even alles op een rijtje te zetten. Neem wat afstand en bekijk wat er gedaan moet worden met een frisse blik, alsof het even iemand anders betreft. Dat helpt bij het signaleren van onvolkomenheden en u hebt alle tijd om een plan van aanpak op te stellen.

Zo is het ook met uw dak gerelateerde zaken. Een dossier dat het liefst even vooruit wordt geschoven. ‘Als het zover is zullen we wat doen.’ Maar bekijk het eens daarboven. Nu de nazomer het dak verwarmt: ziet het er uit dat dit dak de herfst en winter aankan? Wie moet ik bellen als er wat gebeurd? Welke onderhoudscontracten zijn er afgesloten. Hoe oud is de dakbedekking eigenlijk?

Dakinnovator is er om u te helpen. Nodig ons uit voor een Roofcheck. Wij brengen de staat van hert dak voor u in kaart en geven een diagnose van wat er aan onderhoud of reparatie nodig is om u het komend seizoen en het komend jaar weer met een gerust hard onder dak te bieden.

En geen VvE is ons te klein. Hoewel we ook werken voor grote opdrachtgevers in Rotterdam en omstreken zijn onze teams net zo thuis om de daken van particulieren of verenigingen van eigenaren te onderhouden. We voorzien we eigenaren en bestuurders van relevante informatie om het dak dossier weer tip top in orde te maken.

Dus bekijk het even daar boven. Hebt u er het volste vertrouwen in dat de hevige regen en de strenge winter zonder problemen over uw dak kunnen razen? Bij elke twijfel is een telefoontje aan Dakinnovator snel gemaakt. Wij helpen u van uw dak-zorgen af.

Bedrijvengids Geplaatst door
De Dakinnovator

De Dakinnovator

Huygensstraat 11, 2652 XK  Berkel en Rodenrijs

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van De Dakinnovator
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.