QUALIFIED SALES

QUALIFIED SALES

Raad van Europalaan 43, 2625 PA  Delft

Over ons

Samen, duurzaam oplossen

Uw praktische professional voor duurzame oplossingen

https://www.kalkaanslagvrij.nl/de-scalewatcher/vve-vereniging-van-eigenaren/

Referenties zijn ons bewijs, ga naar  Referenties ScaleWatcher Zakelijk 

Klik hier om naar onze zakelijke website te gaan  duurzaamoplossen.nl

Ontstaan van Legionella
Kalkaanslag heeft ook een grote invloed op hygiëne. Het vormt namelijk een poreus oppervlak waar snel een biofilm van bacteriën en schimmels ontstaat. Het verwijderen van biofilms is van zeer groot belang i.v.m Legionella gevaar.

Deze waterbacterie vermeerdert zich met name in slijmlaagjes (biofilms) in leidingen en in sediment. Bepalend voor de mate waarin vermeerdering van legionella optreedt, is voornamelijk de combinatie van:

Biofilmvorming en opeenhoping van kalk;
Verblijftijd van het water in een installatie;
Een temperatuur tussen 25 °C en 50 °C .
Bij warm watersystemen met kalkaanslag wordt Legionella en biofilms vastgehouden. Dit zorgt voor een perfecte voedingsbodem, waarbij ontsmettingsmiddelen niet kunnen doordringen. Legionella gekoloniseerd door kalkaanslag, kan continu het systeem besmetten, zelfs na desinfectie. In een advies GZB/GZ 99-4285 van de Gezondheidsraad aan de minister schrijft deze ; Het voorkómen van bacteriegroei is de aangewezen methode.

Duurzaam Oplossen

Wat nodig is in alle koude, warme en proceswater systemen, is het continu controleren van kalkafzetting en een procedure voor water behandeling die de groei van biofilms, bacteriën en in het bijzonder, LP voorkomt. Deze water behandeling is nu beschikbaar in de vorm van een elektronische water behandelingssysteem ter voorkoming van mineraal ophoping. De ScaleWatcher verandert de structuur van de kalk in ons water waar we hinder van ondervinden. Oude kalklagen lossen op en er ontstaan géén nieuwe. Uw water verbruikende systemen gaan efficiënter werken en u bespaart flink op onderhoud, schoonmaakproducten en energie.

Op dit moment maakt Qualified sales in de zakelijke markt het verschil met vier duurzame en in de praktijk veelvuldig bewezen oplossingen. Qualified Sales biedt gepatenteerde oplossingen die aantoonbare toegevoegde waarde (MVO) brengen in uw werkprocessen. Gerealiseerd in nauwe samenwerking en constructieve samenwerking met fabrikanten die meer dan 10 tot 20 jaar bestaan en zich inmiddels ruimschoots hebben bewezen. Doelgericht op weg naar een duurzaam resultaat!

https://www.duurzaamoplossen.nl/legionella-aanpak/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.