Code slot

Wilt u geen sleutel meer gebruiken om de deur te ontgrendelen, dan is een code slot een perfecte oplossing! Eenvoudige installatie, bediening en programmering!Dit code slot heeft een verlicht toetsenbord voor nog meer gebruiksgemak!

Geplaatst door: DLocks

Behuizing en veiligheid van het code slot.

Het slot heeft een zeer robuuste behuizing. Door de IP65 beschermingsgraad kunnen dit soort sloten gewoon buiten worden gebruikt zonder dat er problemen ontstaan door regen, sneeuw, extreme temperaturen of stof.

Als je in een bestaande deur een krukbediende meerpuntssluiting hebt dan kan dit slot hier eenvoudig op geplaatst worden. Op die manier blijft de deur goed beveiligd.

Het gebruik is ook comfort!

De meeste mensen gebruiken een code slot omdat ze geen sleutel meer willen gebruiken. Voor gezinnen met kinderen is dit ook een mooie oplossing. Ouders vinden het vaak niet prettig om de kinderen een sleutel mee te geven omdat de kans op verlies van de sleutel dan groot is.

Bedrijvengids Geplaatst door
DLocks

DLocks

Uilecotenweg 45, 5324 JT  Ammerzoden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.