Comfortabel verwarmen en koelen

Koude winters of warme zomers, voor de hybride radiatoren van Climastar zijn de seizoenen geen probleem. Hybride radiatoren kunnen zowel verwarmen als koelen zonder grote aanpassing te doen aan uw huidige CV systeem. Comfortabel leefklimaat
LEES VERDER

Comfortabel wonen het hele jaar door

Hybride silicium radiatoren maken het mogelijk om kamers te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer

Het gehele jaar door genieten van een aangenaam leefcomfort zonder grote investeringen

De duurzame oplossing als vervanging van uw huidige CV radiatoren. U maakt gebruik van de aanwezige leidingen en vervangt alleen de radiatoren door Climastar hybride radiatoren. Uw huidige combiketel of warmtepomp hoeft u niet te vervangen.

Door middel van een geïntegreerde warmtewisselaar wordt de ruimte verwarmt met convectie- en stralingswarmte zodra de buitentemperatuur stijgt zal de warmtewisselaar zich aanpassen van verwarmen naar koelen. Hierdoor heeft u altijd de meest comfortabele leefomgeving.

Dual Kherr, de silicium voorkant van de radiator,  slaat de warmte of kou op zodat het langer de ruimte op temperatuur houdt en uw energierekening verlaagt. 

Voordelen hybride silicium radiatoren:

  • Lage investering 
  • Koppelbaar op uw huidige CV leidingen
  • Lager energieverbruik
  • Iedere ruimte afzonderlijk regelbaar
  • Intern warmte opslagsysteem ( accumulatie)
  • Zeer eenvoudige te monteren

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Energieneutraal
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.