De beste 230 volt rookmelder

De Ei Electronics 230 volt rookmelder is de meest betrouwbare rookmelder van dit moment. Bijna geen onderhoud, geen vals alarm, geen batterijvervanging en na 10 jaar eenvoudig vervangen.

Slechts 1 maal in de 3 jaar schoonmaken

Bijna niemand weet dat je rookmelders schoonmaken met de stofzuiger om te voorkomen dat ze te vies worden en vals alarm geven. De Ei Electronics ei3016 is zo ontworpen dat dit schoonmaken slechts 1 maal in de 3 jaar hoeft gedaan te worden. Is het toch heel stoffig in huis dan laat de rookmelder door een speciaal piepsignaal weten dat hij schoongemaakt moet worden.

Ei 3016 rookmelder vooraanzicht

Geen Vals Alarm

Een rookmelder die vals in alarm gaat is zal door een bewoner al gauw als onbetrouwbaar gezien worden, de meeste mensen willen deze dan ook zo gauw als het kan van het plafond halen. De Ei 3016 is voorzien van de meest betrouwbare sensoren waardoor vals alarm nagenoeg is uitgesloten. Komt het toch voor dan kunt u eenvoudig de grote ronde knop op de rookmelder indrukken en deze zal direct stil worden. 

Ei 3016 bovenaanzicht

Ruim 10 jaar levensduur en batterijduur

Op de zijkant van elke Ei 3016 staat de datum waarvoor deze vervangen dient te worden. Deze is ruim 10 jaar vanaf het moment dat de rookmelder gemonteerd wordt. Op het moment dat de batterij daadwerkelijk leeg is dan geeft de rookmelder dat aan met een lampje en een piep elke minuut. Deze piep is ook nog eens uit te schakelen door op de grote knop te drukken. Dan kunt u toch fijn verder slapen en de rookmelder waakt gewoon nog over u. Laat de rookmelder dan wel op korte termijn vervangen, de batterij gaat vanaf het moment van het eerste piepje nog 30 dagen mee.

Na 10 jaar eenvoudig vervangen

Ei Electronics heeft voor de rookmelders uit de 3000 serie dezelfde basisplaat gebruikt als de rookmelders van 10 jaar geleden. En blijft deze basisplaat ook over 10 jaar hanteren. Voordeel voor de bewoner is dat deze de rookmelder eenvoudig zelf kan vervangen, de basisplaat blijft zitten en er hoeven geen stroomdraden losgemaakt te worden.Ei 3000 basisplaat 

En wat zijn de kosten?

Uw oude rookmelder op 230 volt met een Ei Electronics 3016 rookmelder door ons laten vervangen kost € 109,95 per rookmelder. Dat is inclusief uurloon. Wij rekenen daarnaast ook voorrijkosten. Die zijn afhankelijk van de afstand die wij moeten rijden. Zo rekenen wij voor Amsterdam € 49,95 aan voorrijkosten. Wij werken in de provincie Noord Holland. Bij grote aantallen rookmelders of een groot project zijn er nog kortingen mogelijk. Neem vrijblijvend contact op NaQuBo Comfort en Veiligheid.

Bedrijvengids Geplaatst door
NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid

De Lus 3G 55, 1742PH  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.