Gerelateerde suggesties:

Deze lente test uw dak

Uw dak wordt de afgelopen dagen flink getest; korte hevige buien warme brandende zon wisselen elkaar af. Een jong , goed aangelegd dak kan daar goed tegen. Maar daken van tien jaar en ouder moeten toch goed in de gaten worden gehouden.
LEES VERDER

Deze lente test uw dak

Uw dak wordt de afgelopen dagen flink getest; korte hevige buien warme brandende zon wisselen elkaar af. Een jong , goed aangelegd dak kan daar goed tegen. Maar daken van tien jaar en ouder moeten toch goed in de gaten worden gehouden. Laat Dakinnovator uw dak even checken en gebruik het advies om uw VvE te informeren.
Verwarming en afkokeling. Nat en droog. Uw dak krijgt de afgelopen maanden flink wat te verduren. Bitumen dakbedekking kan wat hebben, maar op verouderde daken krijgen zweakke plekken het zwaar te verduren. Bij de naden en de aansluitingen aan de gevel en dakrand. De opstanden. Maar ook de werking van het gebouw zelf maakt dat het dak constant aan krachten en elementen blootstaat.
Dakinnovator heeft met haar Roofcheck een eenvoudige jaarlijkse controlemogelijkheid in huis. De rapportage geeft u helder inzicht inde staat van uw dak en de te verwachten kosten in de komende jaren. De vakmannen van Dakinnovator verhelpen lekkages, repareren waar nodig en zijn er ook voor het grote werk als u echt iets met uw dak wilt of die groet renovatie op de agenda moet komen.
Praat met de vakman
Bel 0 1 0 4 6 1 3 7 0 0

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

De Dakinnovator
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen