Dynamisch mededelingenbord

Doelgericht, effectief en op een dynamische wijze communiceren door middel van een TV-scherm in de hal, bij de lift of op een andere locatie. Dit betekent narrowcasting, eenvoudig op afstand het beeldscherm voorzien van mededelingen en andere informatie.

Geplaatst door: Digital Pixel Marketing

75% geeft aan het beeldscherm op te vallen! 

Hoe verspreid je op een effectieve en doeltreffende wijze belangrijke informatie? Het is ongetwijfeld herkenbaar, een lift die in onderhoud is waar niet iedereen van weet of een vergadering met lage opkomst. Brieven, WhatsApp groepen en mailtjes worden verstuurd maar toch leest niet iedereen het.. Hoe zorgt u er dan nog voor dat informatie bij iedereen terecht komt?

Narrowcasting biedt hiervoor de oplossing! Met narrowcasting hangt u op een strategische plek een beeldscherm (tv-scherm) met daarop informatie en mededelingen. Populaire plekken zijn bijvoorbeeld:

  • Narrowcasting display bij entree;
  • Narrowcasting display bij de lift;
  • Narrowcasting display parkeergarage. 

Een beeldscherm kent door de bewegende beelden + lichtopbrengst een aanzienlijk hogere attentiewaarde dan traditionele printmedia. Zo geeft 75% aan het beeldscherm op te vallen en hiernaar te kijken. Door het beeldscherm op een strategische plek te monteren kan niemand er meer omheen. Geen brieven, mailtjes of WhatsAppjes openen, maar een tv-scherm die 24/7 relevante informatie verspreidt. 

De beeldschermen zijn eenvoudig en snel te voorzien van nieuwe content. Onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software is webbased, dit betekent dat uw beeldscherm(en) op afstand aangestuurd kunnen worden. Door de standaardtemplates in huisstijl kunt u of andere eenvoudig de beeldschermen voorzien van nieuwe mededelingen en/of informatie. 

Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag. 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Digital Pixel Marketing

Digital Pixel Marketing

Gilzeweg 2, 4861 AT  Chaam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.