Fire Angel ST622 rookmelder

Optische rookmelder Een eenvoudige montage is gegarandeerd door de verbeterde geheel nieuwe universele montageplaat. De ST622 beschikt over grote testknop voor handmatige functietest een tijdelijke onderdrukking van alarm- en bijna-leeg-batterij signaal.

Optische rookmelder, niet verwijderbare 3 volt lithiumbatterij, met pauze knop

Deze melder beschikt over de nieuwste, innovatieve Thermoptek technologie: een combinatie van een optische rookmelder en thermische detectie. Zodra de melder naast rook ook warmte registreert, zal het rookgevoelige element gevoeliger schakelen; dit heeft een snellere en betrouwbaarder melding als gevolg. Het verschil in snelheid loopt wel op tot 40 seconden ten opzichten van een traditionele rookmelders. Met de 3 minuten die u heeft om de woning te verlaten bij een woningbrand zijn deze seconden van levensbelang!

Met de Thermoptek technologie kan een langzaam smeulend vuur worden gedetecteerd. Door de constante temperatuurcontrole zal de ST622 ook een uitslaande brand sneller detecteren.

Eigenschappen van de Fire Angel ST622 rookmelder:

• Thermoptek Multi-Sensor technologie.
• Smart Silence - de rookmelder kan tot 10 minuten in pauze gezet worden bij een ongewenst alarm.
• Niet-verwijderbare Panasonic lithium batterij levensduur minimaal 10 jaar.
• Grote centrale Test / Smart Silence knop.

Lees hier meer eigenschappen over de Fire Angel ST622.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden voor uw appartement of VvE zijn?? Neem vrijblijvend contact op met John van Adrichem op 015-3693965.

Bedrijvengids Geplaatst door
Quality Creations International

Quality Creations International

Dokter W. van der Horstlaan 16, 2641 RV  Pijnacker

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.