Fire Angel WST630

Draadloos koppelbare rookmelder van Fire Angel. Voor in uw woning maar ook te koppelen met uw buren. De melder is door middel van een aparte locatie schakelaar zeer eenvoudig te testen en te pauzeren.
LEES VERDER

Vergroot de veiligheid in uw huis

Woningbranden komen helaas meer voor dan u zou denken. Indien u woont in een appartementen complex is een brand bij uw buren mogelijk ook verstrekkend voor u! Met koppelbare rookmelders kunt u een brand niet voorkomen maar wel sneller gemeld krijgen. 

De draadloos koppelbare rookmedlers van Fire Angel zijn hier een prachtige oplossing. U koppelt deze melders bijzonder eenvoudig onderling. Er is geen wifi voor nodig met als voordeel dat de koppeling dus ook werkt bij stroomuitval. Door ook te koppelen met uw buren bent u verzekerd van een snelle melding als er iets in uw directe omgeving aan de hand is. Als één melder brand meld zullen namelijk alle gekoppelde melders alarm geven.

Met een speciale locatie schakelaar die bijvoorbeeld in de hal geplaatst wordt kunt u snel en eenvoudig een alarmmelding pauzeren waarna alleen de melder die het alarm veroorzaakte nog zal klinken. Die kunt u dan gericht zoeken en actie nemen op de brand. 

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden voor uw appartement of VvE zijn?? Neem vrijblijvend contact op met John van Adrichem op 015-3693965.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Quality Creations International
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.