Fire Angel WST630

Draadloos koppelbare rookmelder van Fire Angel. Voor in uw woning maar ook te koppelen met uw buren. De melder is door middel van een aparte locatie-schakelaar zeer eenvoudig te testen en te pauzeren.

Vergroot de veiligheid in uw huis

Woningbranden komen helaas meer voor dan u zou denken. Indien u woont in een appartementencomplex is een brand bij uw buren mogelijk ook verstrekkend voor u! Met koppelbare rookmelders kunt u een brand niet voorkomen maar wel sneller gemeld krijgen. 

De draadloos koppelbare rookmelders van Fire Angel zijn hier een prachtige oplossing. U koppelt deze melders eenvoudig met elkaar. Er is geen wifi voor nodig met als voordeel dat de koppeling dus ook werkt bij stroomuitval. Door ook te koppelen met uw buren bent u verzekerd van een snelle melding als er iets in uw directe omgeving aan de hand is. Als één melder brand meldt zullen  alle gekoppelde melders alarm geven.

Eigenschappen van deze koppelbare rookmelders:

- Thermoptek-sensortechnologie voor snelle detectie van alle soorten branden.
- Batterij met levensduur van 10 jaar.
- Verzegelde niet-vervangbare batterij
- Speciale locatie-schakelaar waarmee u snel en eenvoudig een alarmmelding kunt pauzeren waarna alleen de melder die het alarm veroorzaakte nog zal klinken. Die kunt u dan gericht zoeken en actie nemen op de brand. 

Bekijk hier de eigenschappen van deze koppelbare rookmelder. 

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden voor uw appartement of VvE zijn? Neem vrijblijvend contact op met John van Adrichem op 015-3693965.

Bedrijvengids Geplaatst door
Quality Creations International

Quality Creations International

Dokter W. van der Horstlaan 16, 2641 RV  Pijnacker

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.