FireAngel CO-9X-10-EUT

Koolmonoxidemelder inclusief lithium batterij Deze nieuwste koolmonoxidemelder is voorzien van een speciale sensor die zorgt voor een betrouwbare melding bij een te hoge concentratie koolmonoxide.
LEES VERDER

Koolmonoxidemelder inclusief lithium batterij met een levensduur van 10 jaar

Deze nieuwste koolmonoxidemelder is voorzien van een speciale sensor die zorgt voor een betrouwbare melding bij een te hoge concentratie koolmonoxide. Deze concentratie dient een bepaalde tijd gemeten te worden voor de melder alarm mag geven (vastgelegd in de Europese norm EN14604). Hoe hoger de concentratie, hoe korter de tijd.

Koolmonoxide is een onzichtbaar en reukloos, dodelijk gevaar. Bij blootstelling aan koolmonoxide ervaart u griepachtige verschijnselen zoals hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid en duizeligheid. U gaat zich steeds beroerder voelen met bewusteloosheid tot gevolg, daarna volgt hersenletsel en de dood.
Moderne, goed geïsoleerde woningen zorgen er voor dat koolmonoxide langer in huis blijft hangen. Koolmonoxide zakt niet naar de grond maar verspreidt zich gelijkmatig over de ruimte. Plaats een CO melder daarom altijd hoog in de ruimte, bij voorkeur vlakbij een verbrandingstoestel als een CV ketel of moederhaard.Een goede koolmonoxidemelder is onmisbaar in uw woning.

Eigenschappen
• FireAngel CO-9X-10-EUT is een betrouwbare en compacte koolmonoxide melder.
• Een geavanceerde elektrochemische sensor die lage concentraties koolmonoxide (CO) nauwkeurig meet, zodat u tijdig wordt gewaarschuwd voor een giftige koolmonoxide concentratie in uw huis.
• Voorzien van een niet vervangbare longlife lithium batterij met levensduur van minimaal 10 jaar.
• Eenvoudig te installeren, draagbaar, ideaal voor op reis.
• Geen vals alarm veroorzaakt door normale verontreinigingen in een huishouden.
• Voorzien van “einde levensduur” signaal.
• 10 jaar garantie. 

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden voor uw appartement of VvE zijn?? Neem vrijblijvend contact op met John van Adrichem op 015-3693965.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Quality Creations International
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.