Flexeria

Flexeria heeft een groot assortiment elektrische voordeursloten, die u eenvoudig via de app op uw mobiele telefoon kan bedienen. Met een app op de telefoon ontgrendeld u de voordeur en het slot draait handsfree open.
LEES VERDER

Onbeperkt digitale sleutels

Bij Flexeria heeft u onbeperkt digitale sleutels tot uw beschikking. Zo kan u iedereen toegang geven met een smartphone. De digitale sleutel kan u voor een bepaalde tijd instellen.

Meer overzicht

Met de Flexeria slimme deursloten heeft u overzicht wie, wanneer de voordeur heeft bediend op de PC. Zo weet u precies wie het slot heeft geopend op welk tijdstip. Tevens in 1 oogopslag duidelijkheid wie een digitale sleutel heeft.

“Normale” Sleutels'

De voordeur open met een smartphone biedt vele voordelen. Voor iedereen die dit niet wil of kan is het gebruik van de gewone sleutel mogelijk. Bij deursloten krijgt u 3 “normale”sleutels bij geleverd.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Slimme Deursloten
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.