Gerelateerde suggesties:

fonoblock+ 9 mm

fonoblock+® combineert de extreem hoge dichtheid en de akoestische prestatie van fonoblock® met een verende laag. Hierdoor is het geschikt voor zowel lucht- als contactgeluidsisolatie.
LEES VERDER

fonoblock+® vormt een geweldig team met fonoblock® bij houten constructievloeren in renovatietrajecten. Samen zorgen ze op een effectieve, dunne en snelle manier voor het massa-veer-massa principe, wat de basis vormt voor zowel lucht- als contactgeluidisolatie.

Doordat fonoblock+® robuust en waterdicht is, is verwerking mogelijk zelfs als de te isoleren ruimte niet wind- en waterdicht is. fonoblock+® is ook toe te passen in combinatie met vloerverwarming door middel van fonofix® en kan zowel met als zonder uitvlaklaag worden aangebracht.

Dun

Jazeker, fonoblock+® is slechts 9 mm dik. Deze beperkte dikte in combinatie met een hoge soortelijke massa maken dat fonoblock+® dat doet wat vereist is om luchtgeluid te reduceren: massa toevoegen. Het is uitzonderlijk dat een product met deze geringe dikte, zowel lucht- als contact geluid kan reduceren.

Robuust

Absoluut, fonoblock+® heeft een hoge resistentie tegen dynamische en statische belasting. Daarom kan het tegen een stootje zonder de werking aan te tasten. Er kan gewoon op worden doorgewerkt… altijd!

Bewezen

Zonder twijfel, wij leveren het bewijs met meetrapporten samengesteld door onafhankelijke partijen zowel uit de praktijk als uit laboratoria.

Getest door Peutz

fonoblock+® is ook getest in de laboratoria van Peutz. Dit geeft ons, en u, de feitelijke onderbouwing van de kwaliteit van onze producten. Met haar expertise is gerenommeerd ingenieursbureau Peutz de ideale partij om mee samen te werken tijdens dit onderzoek.

Binnenkort publiceren wij de testresultaten van onze nieuwe onderzoeken.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Fonofloor
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen