Fonofloor formule voor prestatiegarantie

Wij hebben zo veel vertrouwen in onze producten dat we vooraf een prestatiegarantie durven af te geven voor de akoestische prestatie van de zwevende dekvloer. Om te komen tot onze prestatiegarantie hebben we de Fonofloor formule ontwikkeld.

Geplaatst door: Fonofloor

Deze omschrijft de stappen die worden doorlopen om te komen tot een gegarandeerde prestatie op de akoestische isolatie van de zwevende dekvloer.

Goede geluidsisolatie realiseer je niet zomaar en is een secuur proces van tekentafel tot oplevering. Op diverse momenten en op diverse manieren kunnen er verstoringen optreden. Juist daarom is het een geruststellende gedachte om vooraf garanties te krijgen. Bundeling van kennis en het samenspel van mensen en materialen zorgt voor het beste resultaat.

Onze kennis op het gebied van akoestische isolatie kunnen wij tijdens het gehele bouwtraject inzetten en biedt u “de rust van zekerheid en de zekerheid van rust”. Door onze begeleiding en door onze moderne bouwmaterialen zal de vooraf gegarandeerde prestatie worden geleverd. Een geluidmeting door een onafhankelijke externe partij levert hiervan het bewijs.

Lees hier beneden over de stappen om in 5 stappen te komen tot de prestatiegarantie.

Vooraf gegarandeerd resultaat

De projectontwikkelaar bepaalt, eventueel in overleg met de toekomstige bewoners, aan welke akoestische prestatie de constructievloer dient te voldoen. Vervolgens zal in overleg tussen de projectleider, de aannemer en de Fonofloor Erkende Voorkeursverwerker de vloerconstructie worden beoordeeld. Er zal worden getoetst of deze aan de door de projectontwikkelaar bepaalde eisen zal gaan voldoen. Tevens worden de knelpunten van het project geïdentificeerd. Tijdens dit gehele proces nemen wij de betrokken partijen aan de hand en zorgen voor adequate begeleiding om uiteindelijk de prestatiegarantie af te geven.

Inspectie van de ondervloer

.

Voordat de daadwerkelijke isolatiewerkzaamheden gaan starten, brengen wij een bezoek aan het project. Hierbij controleren wij of de ondervloer voldoet aan de gestelde eisen. Zodat uiteindelijk de gegarandeerde prestatie kan worden geleverd.

Aangebracht door een Fonofloor Erkende Voorkeursverwerker

 

Een over heel Nederland verspreid netwerk van erkende voorkeursverwerkers. Bedrijven die behalve op kwaliteit van het werk ook geselecteerd zijn op hun stabiele bedrijfsvoering. Bedrijven die tevens de extra controles op het werk niet schuwen, zelfs omarmen, om te komen tot een optimaal presterende zwevende dekvloer.

Metingen van de zwevende dekvloer

.

Met een geluidmeting leveren wij het bewijs van het vooraf gegarandeerde resultaat. Deze geluidmeting wordt uitgevoerd door een onafhankelijk instituut.

Uitgifte van het prestatiecertificaat

 

.

Wanneer alle stappen zijn doorlopen krijgt u bij oplevering het prestatiecertificaat in handen. Dit betekent dat wij onze systemen volledig functioneel en naar behoren presterend opleveren. U heeft dus garantie op het product en op de verwerking.

Vroeg in het traject de juiste keuzes maken

 

Als er vanaf de ontwerpfase al rekening gehouden wordt met het realiseren van een optimaal akoestisch klimaat dan kunt u, bij de keuze van een zwevend opgelegde afwerkvloer in combinatie met een Fonofloor membraan, volstaan met dunnere constructie- en afwerkvloer. Hierdoor kunt u het gebruik van bouwstoffen beperken en daarmee de CO2-voetafdruk van het gebouw reduceren. Het gebruiken van Fonofloor en de bijbehorende begeleiding leidt tot constructieve besparingen in de vorm van minder zware constructies.

Vroeg in het traject de juiste keuzes maken

https://www.fonofloor.nl/contact/

Dit wil ik voor mij

Bedrijvengids Geplaatst door
Fonofloor

Fonofloor

Zuid Willemsvaart 14, 5211 NX  s-Hertogenbosch

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.