Galerijvloeren ophogen

Galerijvloeren ophogen door Veelzijdig biedt bewoners toegankelijke galerijen in elke appartementencomplex.

Geplaatst door: Veelzijdig

Galerijvloer ophogen

Galerijvloeren ophogen is veelal noodzakelijk in oudere flats of appartementencomplexen, waar destijds hoge drempels naar het balkon en de galerij zijn geplaatst. Deze drempels leiden tot problemen voor oudere en minder validen bewoners.


Een snelle en duurzame oplossing om deze galerijen voor iedereen toegankelijk te maken is het ophogen van de galerijvloeren. Op deze manier zorgt u er als woningbouwvereniging, vastgoedeigenaar of VVE voor dat alle bewoners van het complex zonder problemen toegang hebben tot hun galerij. Mensen die gebruik maken van hulpmiddelen als een rollator of scootmobiel kunnen zo zonder drempel- letterlijk en figuurlijk- hun huis verlaten.


Door de galerijvloer ophoging van Veelzijdig worden alle entrees in één keer verhoogd. De drempels verdwijnen en er ontstaat een mooie, effen vloer. De drempelhulp die vele bewoners nodig hebben om hun woning te binnen te komen, zijn na plaatsing van de ophoging voorgoed verleden tijd.

Wat is er mogelijk qua materiaal voor galerijvloeren ophoging? 

De galerij ophogingen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder: houtcomposiet, bamboe of kunststof. Dit zijn duurzame materialen en licht in gewicht. Daarnaast zijn de ophogingen makkelijk schoon te maken en slijtvast. Dankzij de eigenschappen blijft de ophoging in de galerij lang zijn luxe uitstraling behouden.

En hoe zit het met plaatsen van de galerijophoging?

Het plaatsen van de galerijvloer is snel gebeurd. Doordat de materialen licht van gewicht zijn en uit losse onderdelen bestaat, is de ophoging snel geplaatst. De bewoners hebben hierdoor weinig overlast.
Voor meer informatie over de eigenschappen van het materiaal en de plaatsing, bekijkt u de video over galerijvloeren ophogen.


Wilt u meer weten over het ophogen van galerijvloeren door Veelzijdig of stelt u graag een vraag over galerijvloeren ophogen?
Neem dan contact op met één onze adviseurs via 085 – 070 8900 of vul hieronder het formulier in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op.

Video over galerijvloeren ophogen

Bedrijvengids Geplaatst door
Veelzijdig

Veelzijdig

Broekseweg 92a, 4233 CZ  Ameide

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.