Galerijvloer ophoging

Galerijvloer ophoging door Veelzijdig zorgt voor toegankelijke galerijen in elke appartementencomplex.

Geplaatst door: Veelzijdig

Galerijvloer ophoging 

Door galerijvloer ophoging van Veelzijdig ontstaat drempelloze toegang tot appartementen. Mindervalide mensen en ouderen hebben op deze manier makkelijk toegang tot hun woning.
Bijkomend voordeel is dat een galerijvloer ophoging perfect past binnen een renovatie van de galerij of van het gehele appartementencomplex. De vloer is immers in no-time voorzien van een egale, duurzame vloer en heeft weer een prachtige uitstraling

Hoe galerijvloer ophoging werkt

Nadat u als VVE bestuur, vastgoedeigenaar of woningcorporatie contact met ons hebt opgenomen ontvangt u een vrijblijvende offerte.

In de offerte is een prijsopgave opgenomen aan de hand van uw voorkeur voor het materiaal en de kleur. Doordat Veelzijdig meerdere kleuren vloerophoging biedt, is er altijd eentje die perfect bij uw appartementencomplex past. Na goedkeuring van de offerte gaan onze medewerkers voor u aan de slag.

De galerijvloerverhogingen worden vervolgens opgebouwd uit kunststof onderdelen met een natuurlijke uitstraling. Deze losse onderdelen (meestal planken) rusten op aluminiumliggers, die in hoogte verstelbaar zijn zodat alle hoogteverschillen op de galerij in één keer worden weggenomen.

De voorbereidingen van de ophoging vinden niet op de galerij plaats. Hierdoor neemt het leggen van de verhoogde vloer op de dag zelf weinig tijd in beslag en ervaren de bewoners nauwelijks overlast.

Binnen korte tijd heeft u uw appartementencomplex voorzien van een luxe, duurzame ophoging en kunnen de bewoners veilig in én uit.

De voordelen van galerijophoging van Veelzijdig

De galerijvloer ophoging van Veelzijdig is:
– Duurzaam door de sterke en slijtvaste eigenschappen
– Gemaakt van licht materiaal, maar enorm sterk
– Veilig door de anti-slip afwerking en brandveilige eigenschappen
– Wooncomfort bevorderend door de geluid isolerende werking
– Makkelijk te onderhouden en per deel uitneembaar
– Luxueus qua uitstraling
– Een duurzame oplossing in vergelijking met andere vloerrenovatie opties .

Wilt u meer weten over galerijvloer ophoging van Veelzijdig of wilt u graag een offerte ontvangen?
Neem dan contact op met één onze adviseurs via 085 – 070 8900 of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veelzijdig

Veelzijdig

Broekseweg 92a, 4233 CZ  Ameide

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.