Gebruik de kennis van de VVE Balie

Diverse grote steden en met name Rotterdam en Den Haag beschikken over een actieve VVE-Balie waar u terecht kunt met tal van vragen over juridische zaken, techniek en subsidies. Dat laatste is voor u erg interessant.
LEES VERDER

Dakinnovator voor de E van de VVE

Haagse en Rotterdamse VVE's krijgen ondersteuning bij de verduurzaming van hun panden met praktisch advies, onder andere over technische mogelijkheden en subsidieopties. In Rotterdam zijn er voor VVE's, woningeigenaren, huurders en bedrijven die willen verduurzamen komt er ook een extra financiële ondersteuning in de vorm van energievouchers. Met deze waardebonnen kunnen zij energiebesparingsmaatregelen of -producten inkopen bij Rotterdamse ondernemers.

 

Dakinnovator is er voor de E in de VVE. We zijn er voor de Eigenaren en we helpen met het verbeteren van de Energieprestatie van het gebouw. Want een goed plan voor het aanbrengen van dakisolatie en de voorbereidingen voor het plaatsen van zonnepanelen vergt met name voor platte daken deskundig advies.

Dakinnovator heeft jarenlange ervaring op het gebied van het renoveren van daken. Witte dakbedekking of toegevoegde isolatie, een groen dak onder zonnepanelen. Er zijn tal van mogleijkheden om afhankelijk van de draagkracht van het dak en uw VVE budgetten een passend plan te maken waarmee de energieprestatie van uw complex verbetert.

Kom na het bezoek aan de VVE balie eens langs bij Dakinnovator. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en we voeren het werk met onze teams van vaklieden graag voor u uit tegen een aantrekkelijke prijs.

VVE balie Rotterdam

VVE balie Den Haag

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
De Dakinnovator
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.