Gerelateerde suggesties:

Gebruiksvriendelijke Intercom

Bent u op zoek naar een (nieuw) intercomsysteem? En aan welke eisen moet dit systeem voldoen? Blankestijn biedt een video intercom van Comelit die qua stijl, functies en eigenschappen aansluit bij elke behoefte. Benieuwd? Lees dan verder...
LEES VERDER

Gebruiksvriendelijk intercomsysteem

Altijd beschikbaar

Het intercomsysteem beschikt over draadloze connectiviteit. U heeft altijd en overal de mogelijkheid uw oproepen te beantwoorden. Dit werkt feilloos via de app en is bijvoorbeeld handig om iemand binnen te laten als u van huis bent, of wanneer u vanuit uw bed de deur wilt openen.


Live beeld
U staat altijd in verbinding en kunt dus op ieder gewenst moment beelden van camera’s of deurstations bekijken.

 

Video opnames
Ook heeft u de mogelijkheid (geautomatiseerd) video’s op te nemen via de app. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer iemand aanbelt en u niet in de gelegenheid bent dit te beantwoorden.

 

Installatiegemak
De installatie van de intercom van Comelit gaat eenvoudig vanwege het ‘2draads systeem’. Door dit systeem bespaart u aanzienlijk op installatiekosten.

 

Besparing
De deurintercom wordt alleen geactiveerd bij een inkomende oproep of wanneer u deze benaderd via de app. Dit bespaart op batterijen en data.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Dien direct een aanvraag in op www.blankestijn-beveiliging.nl/contact. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Lagarde Groep
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen