Gebruiksvriendelijke Intercom

Bent u op zoek naar een (nieuw) intercomsysteem? En aan welke eisen moet dit systeem voldoen? Blankestijn biedt een video intercom van Comelit die qua stijl, functies en eigenschappen aansluit bij elke behoefte. Benieuwd? Lees dan verder...

Geplaatst door: Lagarde Groep

Gebruiksvriendelijk intercomsysteem

Altijd beschikbaar

Het intercomsysteem beschikt over draadloze connectiviteit. U heeft altijd en overal de mogelijkheid uw oproepen te beantwoorden. Dit werkt feilloos via de app en is bijvoorbeeld handig om iemand binnen te laten als u van huis bent, of wanneer u vanuit uw bed de deur wilt openen.


Live beeld
U staat altijd in verbinding en kunt dus op ieder gewenst moment beelden van camera’s of deurstations bekijken.

 

Video opnames
Ook heeft u de mogelijkheid (geautomatiseerd) video’s op te nemen via de app. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer iemand aanbelt en u niet in de gelegenheid bent dit te beantwoorden.

 

Installatiegemak
De installatie van de intercom van Comelit gaat eenvoudig vanwege het ‘2draads systeem’. Door dit systeem bespaart u aanzienlijk op installatiekosten.

 

Besparing
De deurintercom wordt alleen geactiveerd bij een inkomende oproep of wanneer u deze benaderd via de app. Dit bespaart op batterijen en data.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Dien direct een aanvraag in op www.blankestijn-beveiliging.nl/contact. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Voorthuizerstraat 69 c, 3881 SC  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.