Het schoonmaken voor de VvE.

Wij van LNQ kunnen u hierin ontzorgen. Als bewoner van een appartementencomplex wilt u fijn thuis kunnen komen in een schone en opgeruimde omgeving. Daarom vinden wij de volgende zaken belangrijk voor u!

 

Onze medewerkers
De aanspreekbaarheid van de op locatie aanwezige medewerkers nemen wij hoog op, evenals een vriendelijk gezicht. Rust en vertrouwen, daarmee mogen wij bij u thuis komen, toch? Daarom werken wij met ervaren en betrouwbare medewerkers welke altijd in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Advies
Als professioneel bedrijf hebben wij de nodige ervaring in het werken voor VvE’s. Verschillende wensen omtrent de schoonmaak passeren vaak de vergaderingen.

Het is aan ons om met u hiervan de haalbaarheid te bespreken en u hierin te adviseren. Soms is het nodig om meer te doen om achterstallig onderhoud te voorkomen, soms minder om u niet onnodig veel te laten betalen.

Schoon
Uiteraard ligt de basis in het schoonhouden van het complex, hierin zijn wij in alle opzichten flexibel. Wij gebruiken bijvoorbeeld de juiste middelen, welke zowel qua samenstelling en geur het beste bij het object past.

Onderhoud op de lange termijn
Om een complex voor lange tijd in goede staat te houden is het noodzakelijk om de juiste behandeling voor oppervlakten op te nemen in het MJOP. Wij kunnen zorgen voor o.a. dieptereiniging, conserveren/herstellen en kleine schilderwerkzaamheden.

Communicatie
Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden;
Snelle reacties en oplossingen
Tussentijdse evaluaties
Bijhouden van een logboek (indien gewenst)

Bedrijvengids Geplaatst door
LNQ. Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

LNQ. Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

Zilverberg 21, 2716 LZ  Zoetermeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.