Hoe doet u nu het onderhoud van uw VVE ?

Hoe vaak overlegt u met uw beheerder ?

Geplaatst door: De VvE-Bestuurder

Hoe pakt u nu het onderhoud aan?
Alleen verplichte nummers, of proactief?
Krijg u wel eens een belletje na afloop?
Komt er advies, of moet u altijd vragen?
Extra overleg voor een vergadering?
Is de besluitvorming correct en volledig?
Loopt het het groot onderhoud prettig?
Notulen en besluiten zijn in orde?
Is er voldoende reserve?

Het verdienen begint bij goed onderhoud.

Niet te snel dat je te veel uitgeeft, niet te laat dat je extra kosten moet maken. En bij de uitbesteding goed kijken naar kwaliteit en kosten (en niet andersom, want goedkoop is vaak duurkoop).

Wat zijn uw gedachten wanneer u denkt aan bovenstaande vragen? Zou er wellicht iets beter zou kunnen ? U bent niet de enige. Wij merken dat VvE's vastlopen bij administratiekantoren (die vaak snel veel extra kosten maken door inhuur) en dat de grote VvE's de aandacht missen en klem raken in procedures bij het beheerskantoor. VvE beheer ontstaan vanuit vastgoed-beheer "property management" en ruimtelijke ordening is gewend goed te zorgen voor het vastgoed. Dit maakt dat actief onderhoud vanzelfspreken is. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is voor de waarde van het onroerend goed. U als eigenaar wilt veilig, doch financieel voordelig, wonen met behoud van een gunstige marktwaarde.

Klein onderhoud wordt slim uitbesteed, aan de juiste bedrijven. Bij groot onderhoud wordt altijd gekeken naar meerdere aanbieders. Het spenderen van de financiele middelen, wordt zuinig, zinvol en zorgvuldig gedaan. Niets blijft hangen en alles is transparant. Zo weten we van elkaar wat we kunnen verwachten.

https://www.devvebestuurder.nl/contact.html#Inhoud

Bedrijvengids Geplaatst door
De VvE-Bestuurder

De VvE-Bestuurder

Postbus 82322, 2508 EH  Den Haag

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.