Houtworm en boktor: 'Wij vliegen uit!'

In de maanden april tot en met augustus zijn houtaantasters het meest actief en door u zelf ook vaak waar te nemen.

Geplaatst door: Van Lierop

Let vooral op in stoffige plaatsen, hier treft u in deze actieve maanden vers boormeel in de vorm van lichtgele poeder aan.

Bij aangetroffen boormeel is er bijna altijd sprake van een actieve aantasting door houtworm of boktor. Levende houtwormkevers zijn in deze zogenaamde 'uitvliegperiode' soms in grote hoeveelheden te zien. De schade en bestrijdingskosten blijven vaak beperkt bij snel en vakkundig handelen in een vroeg stadium. In veel gevallen kan ook een plaatselijke bestrijding al voldoende zijn. Het kan zijn dat hout zo ernstig is aangetast is door hardnekkige houtaantasters, dat herstel van constructieve schade nodig is.

Een contactmoment met onze vakspecialisten neemt vaak onzekerheden weg over de aangetroffen aantasting en geeft u meer duidelijkheid over de mogelijke oplossingen.

https://www.vanlierop.nl/Contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Van Lierop

Van Lierop

Koperweg 31, 2401 LH  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.