ILOQ SLUITSYSTEEM

Het enige systeem zonder batterijen ter wereld!

Geplaatst door: Dentech

iLOQ S10 is het enige digitale sluitsysteem ter wereld dat zichzelf van energie voorziet door de benodigde energie uit het insteken van de sleutel te halen. Dit betekent dat de cilinders en sleutels zonder batterijen werken.
Het sluitsysteem zonder batterijen is eenvoudig en betaalbaar in onderhoud. Er hoeven geen batterijen te worden vervangen en de cilinders en sleutels werken altijd. Het batterij loze iLOQ-systeem bespaart na verloop van tijd veel geld en is milieuvriendelijk.

In geval van een verloren sleutel is het niet nodig sleutels of cilinders te vervangen

De toegangsrechten van een verloren of gestolen iLOQ sleutel kunnen softwarematig worden gewist. Snel, gemakkelijk en veilig. En kosteneffici├źnt, want er is geen nieuwe cilinder nodig. Nog in gebruik zijnde sleutels blijven gewoon werkzaam. Zo zorgt iLOQ jaar in, jaar uit, voor het hoogst mogelijke veiligheidsniveau.

Waar kom je de iLOQ o.a. tegen:

Zorginstellingen
Wooncorporaties
Vastgoedbeheer
Business Centres
Digitale sleutel zonder batterijen:

Unieke SHA-1 chip
Sleutel met RFID
Lees meer op de website van SDS-Benelux

PIN-KEY

Altijd toegang met uw pincode of chipsleutel

Met het PIN-Key toegangssysteem verschaft u uw familie, mantelzorgers maar ook schoolgaande kinderen en werknemers op een veilige manier toegang tot uw woning of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een speciale cilinder met cijferslot. De cijfercode van uw woning of bedrijfspand is uniek Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij de PIN-Key. Daarom is deze voorzien van een symmetrisch sleutel ontwerp zodat u nooit meer de sleutel verkeerd om in het contact steekt.

Altijd toegang met uw persoonlijk ingestelde pincode of chipsleutel

Met het PIN-Key toegangssysteem verschaft u uw familie, mantelzorgers maar ook schoolgaande kinderen en werknemers op een veilige manier toegang tot uw woning of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een speciale cilinder met cijferslot. De cijfercode van uw woning of bedrijfspand is uniek.

Uitermate geschikt voor :

Senioren als vervanging van sleutelkastjes
Jonge ouders met kinderen
Werkgevers als toegangscontrole
De voordelen:

Past op elk cilinderslot
Waterbestendig

Bedrijvengids Geplaatst door
Dentech

Dentech

Kroonstraat 3, 4879 AV  Etten-Leur

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.