INBRAAK

Dentech is een technisch beveiligingsbedrijf en levert elektronische alarminstallaties. Wij kunnen uw object tegen inbraak beveiligen tot de hoogste risicoklasse.

Geplaatst door: Dentech

Bij het opmaken van een offerte voor uw inbraakalarm maken wij een compleet beveiligingsplan waarin ook adviezen worden gegeven voor de bouwkundige beveiliging en de organisatorische maatregelen waardoor uw veiligheid gewaarborgd is. Dentech is een bedrijf met zeer korte lijnen en een deskundige organisatie en kan daarom tegen een scherpe prijs uw inbraakalarm leveren. Optioneel kan uw inbraakalarm uitgebreid worden met rookmelders, buitendetectie, technisch alarm (stroomuitval, wateroverlast, koeling) of videoverificatie.

VISIE
De visie van Dentech is “ korte lijnen “, tijdens het verkooptraject wordt de project manager al ingeschakeld en bij opdracht zal dezelfde projectmanager het gehele traject op zich nemen. Deze visie is ons de laatste jaren goed van pas gekomen en kunnen trots terug kijken op hele mooie projecten.

DOEL
Het doel van Dentech is, het verzorgen van betrouwbare en technische hoogstaande installaties. Met als belangrijkste doel, de klant moet tevreden zijn met de gewenste installatie.

BEVEILIGEN IS MAATWERK
Om een betrouwbare alarminstallatie te verzorgen wordt dit niet alleen bepaald door gebruik van een goede kwaliteit componenten maar ook door de wijze van projectie, montage en programmering. Dentech maakt altijd op locatie een projectie van de installatie. Voor verdere informatie staan we u graag te woord en heel graag komen we bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Ook voor een referentie bij u in de buurt kunnen we zorgen, gezien we al jaren deze betrouwbare installaties verzorgen.

contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Dentech

Dentech

Kroonstraat 3, 4879 AV  Etten-Leur

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.