Integratiemogelijkheden toegangsbeheer

Professionele toegangscontrole biedt zoveel mogelijkheden voor uw appartement of organisatie. Niet alleen grip op toegang, maar ook diverse integratiemogelijkheden, leest u mee?

Geplaatst door: Lagarde Groep

Toegangscontrole met camera- en intercom integratie

Bent u al bekend met de mogelijkheden van toegangscontrole voor uw appartement of organisatie? Denk eens na over de efficiëntie: ieder persoon heeft toegang middels bijvoorbeeld een tag, kaart of smartphone. Een nieuwe tag uitrollen? Zo gedaan! Tag kwijt? Deze delete u direct zodat ook hier geen toegang mee verkregen kan worden. Mooi veilig!

We gaan een stapje verder

Toegangscontrole gaat pas echt van meerwaarde zijn als dit geïntegreerd is met andere systemen. Bijvoorbeeld met camerabewaking, de camera herkent dan de persoon en verleent op basis hiervan direct toegang. Dit is ook toe te passen met voertuigen toegang te verlenen door middel van kentekenherkenning. 

Een andere integratiemogelijkheid is die met intercomsystemen. Een slimme intercom maakt het toegangscontrolesysteem nog gebruikersvriendelijker. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid een 'centrale deur' te openen of door het deurbelgeluid te onderdrukken (handig voor in de avond ;))!

Profiteer van toegangscontrole en alle bijkomende opties 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat gerust een bericht achter op onze website. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Voorthuizerstraat 69 c, 3881 SC  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.