Intercom systemen

Deur video intercomsystemen met audio worden steeds meer toegepast bij bedrijven en in appartementcomplexen om medewerkers en bewoners een betere veiligheid te bieden.

Geplaatst door: TechID

Deur video intercomsystemen zijn handige middelen om ongewenste personen buiten de deur te houden

Net2 Entry intercom systeem
Net2 Entry is een deurintercom systeem dat standalone maar ook in combinatie met het Paxton Net2 toegangscontrole systeem kan functioneren.

Net2 Entry is een eenvoudige beveiligingsoplossing, waarmee u een bezoeker via audio en video op uw kleurenmonitor kunt identificeren voordat u hem daadwerkelijk toegang verleent tot uw gebouw. U opent de deur gemakkelijk vanaf de intuïtieve gebruikersinterface op de touchscreen monitor.

Om het beheer van grotere installaties nog eenvoudiger te maken en gegevens in de monitoren en panelen te wijzigen, is er een management software beschikbaar.

Nieuw! Net2 Entry Touch buitenpost
Het Net2 Entry Touch paneel bestaat uit een hoge kwaliteit 7-inch kleuren-touchscherm waardoor personalisatie mogelijk is.Het paneel is voorzien van een line-out uitgang voor een T-Loop antenne, dit voor gebruikers met gehoorapparaten en geavanceerde geluidsbewerking. Het touchpaneel is ideaal voor locaties met veel gebruikers verkeer waardoor het geschikt is voor iedere situatie.

 De standaard kunststof Net2 entry panelen komen in een industrie grijze kleur (RAL7016), dit betekend dat de kleur van het paneel vaak overeenkomt met de kozijnen en deuren van de meeste nieuwe gebouwen en moderne appartementen. Het is paneel is breed inzet baar en geschikt voor de meest voorkomende situaties.

Het vandaalbestendig paneel heeft een robuuste uitstraling omdat het gemaakt is van 3mm 316 RVS en heeft een IK10 slagvaste beschermingsgraad waardoor het paneel geschikt is voor de meest uitdagende omgevingen.

Alle Net2 Entry panelen zijn IPX5-gecertificeerd, waardoor deze panelen onder alle weersomstandigheden buiten te gebruiken zijn.

Net2 Entry buitenpost
Het vandaalbestendig paneel heeft een robuuste uitstraling omdat het gemaakt is van 316 RVS en heeft slagvast beschermingsgraad IK10 waardoor het paneel geschikt is voor de meest veeleisende omgevingen. 

Vandaalbestendig paneel beschikt over slagvast beschermingsgraad IK10
De digitale pan/tilt functie kan de hoek van het camerabeeld aanpassen
Multiformat lezer - leest Paxton en MIFARE® kaarttechniek
Geschikt voor zowel kleine als zeer grote installaties
Standaard paneel is voorzien van een verlicht keypad
Beschikbaar met inbouwbehuizing, opbouwbehuizing en behuizing met regenkap
Intuïtieve gebruikersinterface voor het integreren van een IP overzichtscamera
Verbeterde SIP compatibiliteit - RFC2833 DTMF protocol toegevoegd

Net2 Entry binnenpost
De Net2 Entry monitor heeft een elegant en stijlvol design, en kan zowel aan de muur als op een bureau standaard worden gemonteerd.
Intuïtieve touchscreen monitor
Kan handsfree worden gebruikt
Ingebouwde helpfunctie
Kan zowel aan de muur als op een bureau standaard worden gemonteerd
Intuïtieve gebruikersinterface voor het integreren van een IP overzichtscamera
Deurbel input functie
Video voicemail optie

Net2 Entry stuureenheid
De Net2 Entry stuureenheid is de centrale interface tussen een paneel, monitor en de deur. De stuureenheid zorgt voor de data en PoE voeding van de monitoren en panelen. De poorten kunnen ook worden gebruikt om het netwerk van uitbreidings switches en monitoren of panelen uit te breiden, of om de stuureenheid aan te sluiten op een Net2 systeem met software v4.25 of hoger.
Net2 plus Stuureenheid
PoE Switch (4 PoE + 1 standaard poort)
Sabotage schakelaar
2A 12V DC voeding
Batterij back-up (Accu niet meegeleverd)
Kunststof behuizing

Eenvoudige installatie
Omdat er maar één kabel nodig is tussen monitor, paneel en controller is het zeer eenvoudig te installeren. Net2 Entry maakt gebruik van standaard Cat5 bekabeling en communiceert ook over een aanwezig IP netwerk.

De auto detect functie zorgt dat de modules elkaar herkennen, waardoor geen specialistische kennis nodig is. Net2 Entry is een echte plug and play oplossing, verbind de modules met elkaar en het systeem is klaar voor gebruik.

Net2 Entry kan als eenvoudig stand-alone systeem worden toegepast met één buitenpost en één binnenpost, maar kan worden uitgebreid tot een compleet systeem met meerdere buiten- en binnenposten voor bijvoorbeeld bedrijven, kantoren en wooncomplexen

Net2 Entry SIP compatible
Net2 Entry is SIP compatible en biedt de mogelijkheid om te worden gebruikt met SIP compatible servers.

Hierdoor is het mogelijk om een verbinding op te bouwen van zowel audio en/of video signalen en vanaf afstand een deur open te sturen.

Net2 Entry is ontwikkeld en getest volgens de normen en protocollen gebruikt in SIP RFC3261. Hardware van 3rd party leveranciers die voldoen aan de onderstaande eisen (zonder aanpassingen) zullen werken met Net2 Entry.

Bedrijvengids Geplaatst door
TechID

TechID

Zwedenlaan 22, 9403 DE  Assen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.