Kennis multifunctionele daken vergroten

Met een nieuwe uitgave voor professionals geeft opleidingsinstituut ISSO u een schat aan informatie over multifunctionele daken. Lees over de mogelijkheden op het platte dak en schakel Dakinnovator in om de waarde van uw vastgoed te verhogen.
LEES VERDER

Multifunctionele daken

Voor professionals die kennis nodig hebben om gebouwen multifunctioneel in te zetten, is er een nieuw praktijkboek verschenen. De kennis om gebouwen multifunctioneel in te zetten voor een groenere en klimaatadaptieve gebouwde omgeving, is samengebracht in het nieuwe Praktijkboek Multifunctionele groene daken en gevels.
Het Praktijkboek Multifunctionele groene daken en gevels biedt praktische informatie en tools aan professionals die begroeide gevels en daken voor gebruik, waterberging en energieopwekking willen realiseren. Als er is gekozen voor een groen dak en/of gevel biedt het praktijkboek ondersteuning bij het ontwerp, de realisatie, onderhoud en eventueel de sloop. Het praktijkboek behandelt de integratie van meerdere technieken om tot een oplossing te komen, waarin meerdere functies (gebruik, waterberging en energieopwekking) en vormen van gebruikerswaarde centraal staan.
Het Praktijkboek Multifunctionele groene daken en gevels is verkrijgbaar via de KennisBank van ISSO. Voor alle informatie kunt u ook terecht bij Dakinnovator. Het dakdekkersbedrijf dat veel ervaring heeft met de conceptontwikkeling de aanleg en het onderhoud aan multifunctionele daken.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
De Dakinnovator
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.