Kent u DINA al?

Intratone introduceert DINA. Het draadloze intercomsysteem met LCD-display. Iedere bewoner beschikt over een individuele display met belfunctie.

Geplaatst door: INTRATONE

Nette entree

Via een app op de mobiele telefoon kan hij of zij met elke bezoeker communiceren en eenvoudig toegang te verlenen, vanaf elke locatie,

Naamswijzigingen kunnen eenvoudig via het beveiligde online beheerplatform doorgevoerd worden. Bij verhuizingen kan zo in real-time, op afstand de naam van de bewoner op het LCD-display aangepast worden. Tijdrovende ritten behoren hiermee tot het verleden. Ook geen gedoe meer met verschillende naamplaatjes of papiertjes. Doordat wijzigingen direct door te voeren zijn op het LCD-display, wordt een uniforme uitstraling gewaarborgd. Bewoners zijn tevreden met de nette entree.

Draadloze intercom

Bewoners ervaren geen overlast bij de installatie van DINA, doordat dit een draadloos intercomsyteem is. Zwaar installatiewerk is niet benodigd, installatie is simpel, het systeem is binnen no-time inzetbaar, met een enorme besparing op de traditionele systemen.

Maak kennis met DINA en ontdek het gemak van een draadloos intercomsysteem voor bewoner en beheerder: www.intratone.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
INTRATONE

INTRATONE

Kuiperbergweg 40, 1101 AG  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.