Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn machinaal vervaardigde tegels die verkrijgbaar zijn in een groot aantal prints. Het aanbod in kleuren en afmetingen is zeer uitgebreid. Totaaltegel importeert de tegels vanuit onder andere fabrieken in Italië en Spanje.

Geplaatst door: Totaaltegel

Keramische tuintegels in diverse stijlen en afmetingen

Totaaltegel biedt een uitgebreid assortiment aan van keramische terrastegels in diverse stijlen met mooie en gedetailleerde prints. Veel van deze terrastegels zijn geïnspireerd door natuursteen tegels en hebben een zogenaamde natuursteen look. Voor elke stijl is er een passende tegel te vinden. Het assortiment bestaat uit verschillede soorten keramische terrastegels, met elk hun specifieke eigenschappen

 • Keramische terrastegels 2 cm dikDit assortiment is verreweg het grootste. Terrastegels met een dikte van 2 cm dienen verwerkt te worden op gestabilisseerde zand. Het zijn tegels die 
 • Keramische terrastegels 3 cm dik
  Dit is een massieve keramische terrastegel die direct op een zandbed van gele zand verwerkt kan worden. Omdat de tegel door en door keramiek is, is deze 100% vorstbestendig
 • Keramiek op beton terrasegels (CeraDeco)
  Deze terrastegel bestaat uit een betonlaag van 3 of 4 cm (afhankelijk van de grootte van de tegel) met een toplaag van 1 cm hoogwaardig keramiek. 
 • Waterdoorlatende keramische terrastegels
  De X1 keramische terrastegel is een waterdoorlatende tegel die ervoor zorgt dat regenwater via de tegel direct aan de grond wordt afgegeven. Het is een perfecte oplossing voor de toenemende wateroverlast in Nederland. 

Naast een uitgebreid assortiment keramische tuintegels, kun je bij Totaaltegel terecht voor natuursteen terrastegels, sierbestrating en overige tuin afbouwmaterialen zoals paalmutsen, muurafdekkers en stapelblokken.

Voordelen keramische tuintegels

Een keramische terrastegel is machinaal vervaardigd. Als we een keramische terrastegel vergelijken met een natuursteen tegel zijn er een aantal belangrijke voordelen te benoemen: 

 • Kleurvast
 • Krasvast
 • Antislip (bij een R-waarde van minimaal 11)
 • Vorstbestendig
 • Licht in gewicht
 • Veelal uit voorraad leverbaar
 • Groot assortiment
 • Zeer gedetailleerde prints die niet te onderscheiden zijn van een natuursteen tegel

Keramische terrastegels kopen bij Totaaltegel.nl

Ben je op zoek naar een keramische terrastegel en wil je verzekerd zijn van een passend advies? Wij denken graag mee over je tuinplannen en geven je alle informatie voor het maken van een goede keuze. Je bent van harte welkom in onze showtuin om alle producten te bekijken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Totaaltegel

Totaaltegel

Stationsstraat 162, 5963 AC  Hegelsom

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.