Gerelateerde suggesties:

LED VERLICHTING APPARTEMENTEN HOOFDDORP

In opdracht van MVGM vastgoedbeheer heeft PRE-LITE hoogwaardige en slimme LED verlichting geleverd en gemonteerd, in de appartementen complexen van het Raadhuisplein en Burgemeester Stamplein te Hoofddorp. De complete oude verlichting is afgevoerd.
LEES VERDER

Defecte verlichting en onveilige situatie

De bewoners van deze appartementen hadden veelvuldig te maken met defecte verlichting, vergeelde en kapotte kappen en een hoog energieverbruik. Dit zorgde voor een groot gebrek aan comfort en een onveilige situatie. In alle trappenhuizen, gangen, liftportalen en gangen van de bergingen zijn de oude TL/PL armaturen vervangen door duurzame, energiezuinige en slimme ronde LED armaturen, met een modern design.

In de entree-hallen zijn de oude en defecte hanglampen vervangen door slimme LED hanglampen met een modern design.

De slimme LED armaturen zijn o.a. voorzien van bewegingssensors en uitgebreide instelmogelijkheden, zodat een optimaal lichtcomfort voor de bewoners is gerealiseerd. Daarnaast is het energieverbruik zeer sterk gedaald, wat bijdraagt aan een duurzame toekomst. Met 5 jaar garantie en geen onderhoudskosten, is deze investering zeer snel terugverdiend!

PRE-LITE levert uitstekende verlichting, daar waar het nodig is en op het moment dat het nodig is!

OOK BELANGRIJK: WEER EEN VEILIGE OMGEVING VOOR DE BEWONERS!

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Pre-Lite
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen