LED VERLICHTING APPARTEMENTEN HOOFDDORP

In opdracht van MVGM vastgoedbeheer heeft PRE-LITE hoogwaardige en slimme LED verlichting geleverd en gemonteerd, in de appartementen complexen van het Raadhuisplein en Burgemeester Stamplein te Hoofddorp. De complete oude verlichting is afgevoerd.

Geplaatst door: Pre-Lite

Defecte verlichting en onveilige situatie

De bewoners van deze appartementen hadden veelvuldig te maken met defecte verlichting, vergeelde en kapotte kappen en een hoog energieverbruik. Dit zorgde voor een groot gebrek aan comfort en een onveilige situatie. In alle trappenhuizen, gangen, liftportalen en gangen van de bergingen zijn de oude TL/PL armaturen vervangen door duurzame, energiezuinige en slimme ronde LED armaturen, met een modern design.

In de entree-hallen zijn de oude en defecte hanglampen vervangen door slimme LED hanglampen met een modern design.

De slimme LED armaturen zijn o.a. voorzien van bewegingssensors en uitgebreide instelmogelijkheden, zodat een optimaal lichtcomfort voor de bewoners is gerealiseerd. Daarnaast is het energieverbruik zeer sterk gedaald, wat bijdraagt aan een duurzame toekomst. Met 5 jaar garantie en geen onderhoudskosten, is deze investering zeer snel terugverdiend!

PRE-LITE levert uitstekende verlichting, daar waar het nodig is en op het moment dat het nodig is!

OOK BELANGRIJK: WEER EEN VEILIGE OMGEVING VOOR DE BEWONERS!

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.