Liften moderniseren

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan liftinstallaties. Bestaande liften voldoen vaak niet meer aan de nieuwste technologieën of zien er niet meer representatief uit.

Geplaatst door: Lohr Liften

Ook is het mogelijk dat ze niet meer voldoen aan de huidige veiligheidseisen, of dat het liftcomfort

Ook vanuit de overheid worden steeds hogere eisen aan veiligheid van liften gesteld. Zo is het vanaf 1995 gebruikelijk om nieuwe liften te leveren met cabinedeuren, frequentiegeregelde aandrijvingen en spreekverbindingen.

Sinds 1 september 2003 is er sprake van het Warenwetbesluit Liften, voortgekomen uit het Liftenbesluit 1 en het Besluit Liften. Hierin zijn de veiligheidsaspecten vastgelegd voor het gebruik, het onderhoud en de inspectie van liftinstallaties, waarbij de verantwoordelijkheid hierin is neergelegd bij de lifteigenaar. Wij helpen graag passende en effectieve maatregelen te realiseren.

Wanneer een liftinstallatie erg verouderd is, is het geheel vervangen van deze installatie bij veel bedrijven vaak de enige mogelijkheid. Maar bij Lohr Liften is het zeker niet de enige mogelijkheid. Wij kunnen de lift zodanig aanpassen, dat het niveau vergelijkbaar is met een nieuwe lift. Wij garanderen een lift met een lange levensduur en een minimum aan storingen. Dit kan gerealiseerd worden door de lift een nieuw aanzicht te geven, door het bekleden van de kooi en / of door het veranderen van de besturing.

Moderniseringsconcept

 

Bij het moderniseren en ombouwen van liften heeft Lohr Liften een volledig plan. In dit plan gebruiken wij alleen materialen die in de markt vrij verkrijgbaar zijn. De modernisering van de liftinstallatie wordt op de volgende manieren gerealiseerd:

door het upgraden van liften, om de veiligheid van de installatie weer aan de huidige en geldige normen te laten voldoen;
door het bieden van klant- en gebruiksvriendelijke oplossingen met onbeperkte mogelijkheden;
door het bieden van een goede oplossing voor bestaande liftinstallaties.

Uw wensen zijn belangrijk

 

Naast dit concept vinden wij uw wensen erg belangrijk. We adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden voor modernisering van uw liftinstallatie. Hierbij kijken we nadrukkelijk naar het gebruik van de liftinstallatie en bepalen in overleg de noodzakelijke en de gewenste werkzaamheden. Samen vertalen wij uw individuele wensen naar concrete doelstellingen. Nadat u uw goedkeuring gegeven heeft, verwerken wij de wensen in een technisch ontwerp. De volgende uitgangspunten worden bij dit overleg gehanteerd:

zo min mogelijk bouwkundige werkzaamheden;
het vermijden van overlast voor gebruikers van de lift;
het kort houden van montagetijden;
de garantie van uw en onze veiligheid.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lohr Liften

Lohr Liften

Edisonstraat 60- 62, 6902 PK  Zevenaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.