LUXORliving Smarthome systeem

LUXORliving is het eenvoudige Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt – en afziet van alles wat sowieso niemand gebruikt. Licht aan, licht uit. Dimmen. Verwarming en jaloezieën regelen.

Geplaatst door: Theben

Waarom Smarthome?

Wie nu bouwt of renoveert, moet LUXORliving gewoon al mee inplannen. Met het Smart Home-systeem worden eengezinswoningen en appartementen gezelliger. Bovendien biedt het Smart Home-systeem de beste voorwaarden om energiebesparingsmogelijkheden te benutten.

Wanneer ’s middags de ramen aan de voorkant steeds op hetzelfde tijdstip worden opgewarmd, regelt LUXORliving de stand van de jaloezieën en zorgt zo voor een passende zonwering. Afzonderlijk of in groepen – in ieder geval volautomatisch. ’s avonds koelt LUXORliving de temperatuur in de slaapkamer tot een aangename 18 °C en zorgt ’s morgens in de badkamer met een comfortabele 22 °C voor een goede start van de dag. Geheel volgens de wensen van de huisbewoners. En natuurlijk in elke ruimte, in het hele huis, op elk moment. Tijdens een verjaardagsfeest of bij elk ander feest zorgt LUXORliving voor een goede stemming, doordat het de verlichting inschakelt, uitschakelt of dimt. En dat natuurlijk niet alleen bij feesten, maar altijd wanneer de huisbewoners dat op dat moment willen.

En met zijn paniekfunctie zorgt LUXORliving ook altijd voor meer veiligheid, want het houdt ook, indien nodig, ongewenste gasten op afstand. En bijzonder veilig is ook de bediening zelf – met LUXORplay en WLAN.

Zo maakt LUXORliving iedereen gelukkig die het gebruikt. Zelfs de elektromonteurs die het installeren. Want de ingebruikname is supereenvoudig. Net zoals de bediening. LUXORliving – gewoon veilig, gewoon smart.

Ons systeem - uw voordelen

Perfect gedimd op één oor

Wat is er mooier voor kinderen dan een goed voorgelezen verhaal ’s avonds voor het naar bed gaan. Als de dag langzaam in de nacht overgaat en het verhaal ongemerkt in een droom verandert. Hoofdzaak: het licht blijft aan – ten minste een beetje. Want met licht vallen de meeste kinderen beter in slaap. En ook vele volwassenen. Mits het licht zacht wordt gedimd. Met LUXORliving hebt u altijd precies de lichtsterkte die bij uw slaapgewoonten past. Of die van uw kinderen.

Een geruststellend gevoel van veiligheid.

Goed te weten dat iedereen behouden en veilig thuis is. LUXORliving levert met de paniekfunctie een aanzienlijke bijdrage aan dit veilige gevoel en zorgt ervoor dat er nooit paniek ontstaat. Ten minste niet bij u, maar wel bij degenen die u willen verrassen. Bij de kleinste onrust, bij onverklaarbare geluiden vóór, naast of achter het huis worden tegelijkertijd de huisverlichting en jaloezieën geactiveerd. Dat verdrijft iedereen die daar niets te maken heeft. Zelfs de kat van de buren.

Stel je eens voor dat je weg bent. En alles blijft zoals gebruikelijk.

Soms moet men gewoon alles achter zich laten en de deuren achter zich sluiten. Goed dat alles dan gewoon zoals gebruikelijk verloopt. Zoals u dat gewend bent. De aanwezigheidssimulatie van LUXORliving garandeert dat elke avond op hetzelfde tijdstip het licht aangaat en de jaloezieën worden gesloten. Tenslotte hoeft niet iedereen te weten dat u op dat moment niet thuis bent.

Alles uit. De wellicht slimste functie van LUXORliving.

„Schat, controleer nog eens of alles uit is!“ – U kent dat wel: de auto is gepakt, het gezin wacht en u loopt nog een keer door het hele huis om te zien of alles daadwerkelijk uit is. En aan het eind hebt u nog steeds een slecht gevoel dat u misschien toch iets bent vergeten. Dat is nu verleden tijd. Met LUXORliving kunt u ontspannen de deur achter u sluiten. U drukt gewoon op „Centraal UIT“ – en alles is uit. Van tv tot aan strijkijzer. Zeker? Vast en zeker. De functie Centraal UIT van LUXORliving is gewoon handig.

Meer informatie?

Bezoek www.luxorliving.nl of neem contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Theben

Theben

Laan van de Leeuw 34, 7324 BD  Apeldoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.