RENOVATIEPAKKET VOOR WOONHUISVENTILATIE

Is het mechanische ventilatiesysteem in uw woning of appartement aan vervanging toe, maar geen zin in gedoe met het vervangen van aansluitingen of schakelaars? Pas dan het ORCON Renovatiepakket toe!

Geplaatst door: Groupe Atlantic Nederland

Perfect voor renovatie toepassingen

Maak nu kennis met het MVS-15RHBP Renovatiepakket. De nieuwste toevoeging in de reeks MVS15 woonhuisventilatoren van Orcon, en de perfecte vraaggestuurde mechanische afzuigventilator voor elke situatie.

Het MVS-15RHBP Renovatiepakket is geschikt voor zowel randaarde als perilex situaties en kan makkelijk toegepast worden in renovatie situaties. Dankzij zowel de perilex als randaarde opties kan het Renovatiepakket gebruik maken van bestaande, vaste schakelaars, én RF bedieningen en sensoren.

Naast de standaard ingebouwde vochtsensor en de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden naar CO²-vraagsturing (waarmee de hoogste EPC-winst in zijn categorie behaalt wordt) is deze serie veruit de efficiëntste en de stilste. Daarnaast kan deze door het compacte formaat en de vele aansluitpunten (incl. achteraansluiting) op tal van plekken worden toegepast; zelfs onder een hoek of aan het plafond.

MVS-15 woonhuisventilator in het kort
• Inclusief (ingebouwde) vochtsensor
• De stilste én meest efficiënte in alle standen
• Hoogste EPC winst
• Royale capaciteit van 435 m3/h bij 200 Pa
• 5 aansluitpunten voor luchtafzuiging incl. achter aansluiting
• 28 instelmogelijkheden in keuze luchtdebiet
• Onder aansluiting voorzien van Ø 160 of Ø 125 mm
• Kunststof behuizing 100% recyclebaar

Makkelijk uit te breiden
Op elk toestel kunnen er maar liefst 20 van deze RF-bedieningen of sensoren worden aangemeld. Waaronder extra CO2-sensoren. Maar ook in bestaande situaties waar nog gewerkt wordt met een vaste 3-standen schakelaar zijn er geschikte plug-and-play variaties op de MVS-15 beschikbaar

Daarnaast zijn deze toestellen erg gebruiksvriendelijk, zeer gemakkelijk te installeren, en vergen ze vrijwel geen onderhoud. Wanneer er toch onderhoud nodig is kan dit vaak ter plekke snel opgelost worden. Niet alleen zijn alle onderdelen zeer makkelijk te bereiken en/of te vervangen, er wordt ook veel ondersteuning geboden bij technische vragen doormiddel van uitgebreide handleidingen, instructievideo’s, en telefonisch support. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en kunnen storingen snel en efficiënt verholpen worden.

Contact & Advies
Wilt u meer weten over het MVS-15RHBP Renovatiepakket? Neem dan nu contact met ons op via www.orcon.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Groupe Atlantic Nederland

Groupe Atlantic Nederland

Landjuweel 25, 3905 PE  Veenendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.