Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Nalichtende vloermarkering stickers

18 maart 2019
Nalichtende vloermarkering stickers om de brandbestrijdings-, BHV-hulpmiddelen en/of vluchtdeuren en nooduitgangente markeren. Door de nalichtende folie van 100 mcd tot wel 12 uur nalichtend.
LEES VERDER

Nalichtende vloermarkering

Nalichtende vloermarkering om de brandbestrijdings-, BHV-hulpmiddelen en/of vluchtdeuren en nooduitgangen te markeren.

Veilig vluchten.
Vluchtroutes, vluchtdeuren en nooduitgangen dienen altijd vrij van obstakels te zijn en brandbestrijdings- en/of BHV-hulpmiddelen moeten zonder obstructies te pakken te zijn.

Hulpmiddelen, vluchtwegen en deuren nog vaak geblokkeerd.
In de praktijk blijkt dat de verkeerswegen en ook de vluchtgangen nog vaak worden gebruikt als opslag en worden er dozen en vuilcontainers in de gangen geplaatst. Hierdoor zijn de hulpmiddelen slecht of helemaal niet te zien. Vaak ontstaat dit door onwetendheid.

De oplossing.
Markeer de locaties waar deze middelen zich bevinden met de nieuwe vloermarkering van kenuwvluchtweg. Deze markeringen zijn zelfklevend en nalichtend, voorzien van een pictogram volgens de ISO7010 en in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Ook bij brand en in het donker zichtbaar.
Bij brand en de daaruit volgende rookontwikkeling worden de vluchtroutes en verkeerswegen vaak in korte tijd vol met rook gezet. Omdat de rook stijgt is er al gauw niet meer te onderscheiden waar de hulpmiddelen en nooduitgangen zich bevinden. De vloermarkering van kenuwvluchtweg is tot wel 12 uur nalichtend, waardoor de hulpmiddelen en nooduitgangen eenvoudig op de vloer te herkennen zijn.

Kwalitatieve markeringen.
De onderzijde van pvc-vloermarkering is voorzien van een glasvezel lijmlaag, de bovenzijde is behandeld met een anti-sliplaag en door de nalichtende folie van 100 mcd is de markering tot wel 12 uur nalichtend.

Eenvoudige montage.
Door de glasvezel lijmlaag is de markering eenvoudig te monteren. Voorwaarde is wel dat de ondergrond droog, stof- en vetvrij dient te zijn voordat de markering wordt aangebracht.

Afmeting en uitvoeringen.
De vloermarkering zijn in de rode en groene veiligheidskleuren verkrijgbaar en te voorzien van elk type pictogram. Standaard leverbaar zijn de brandslanghaspel, de brandblusser en de nooduitgang. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de locatie van de AED, de EHBO-kit of de branddeken.
Op aanvraag is elk type pictogram en/of combinaties mogelijk.
De vloermarkeringen zijn in 3 formaten leverbaar: 50 x 20 cm, 75 x 30 cm en 95x 38 cm.

Bestellen via de webshop.
De vloermarkeringen zijn te bekijken en bestellen via de pictogrammenwinkel van kenuwvluchtweg en via picto-stickershop.nl.

Meer informatie?
Download hier de product informatie

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

kenuwvluchtweg.nl | picto-stickershop.nl
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES