Natuursteen terrastegels

Natuursteen terrastegels worden geproduceerd uit grote rotsblokken die afkomstig zijn uit groeves over de hele wereld. Totaaltegel biedt een compleet aanbod aan A-kwaliteit natuursteen buitentegels.

Geplaatst door: Totaaltegel

Natuursteen terrastegels

Het aanbod natuursteen terrastegels bestaat uit natuursteensoorten in diverse stijlen. Elke natuursteensoort heeft een andere uitstraling en eigenschappen. Totaaltegel biedt de volgende natuursteen terrastegels aan:

 • Basalt terrastegels
  Basalt is een harde natuursteensoort en heeft doorgaans een donkere kleur. Basalt heeft een vrij rustige uitstraling vanwege de gelijkmatige structuur. 
 • Hardsteen terrastegels
  Hardsteen is een kalkhoudend gesteente waarbij fossielen zichtbaar zijn. Deze kalkhoudende eigenschap zorgt ervoor dat Hardsteen buiten lichter kleurt en gevoelig is voor krassen en vlekken. Deze gevoeligheid zorgt anderzijds voor een karakteristieke uitstraling. Hardsteen wordt meestal gekozen voor een landelijke sfeer. 
 • Graniet terrastegels
  Graniet is een harde natuursteensoort en daardoor niet alleen geschikt als terrastegel in een tuin, maar ook als oprittegel. De graniet terrastegels zijn verkrijgbaar in twee bewerkingen: gebrand & geborsteld (ruw) en leather finish (leer look). 
 • Travertin terrastegels
  Travertin is te herkennen aan zijn beige tinten en wordt vaak gekozen voor een mediterrane uitstraling. 
 • Leisteen terrastegels
  Een van de weinige natuursteensoorten met een natuurlijk slijtoppervlak. Leisteen wordt direct uit de groeve gewonnen en zonder oppervlakte bewerking gezaagd tot een tegel. Voordeel van Leisteen terrastegels is dat het buiten op kleur blijft. 

Eigenschappen natuursteen terrastegels

Natuursteen terrastegels zijn verkrijgbaar in divers soorten en maten. Voor alle natuursteen terrastegels geldt dat ze gevoelig zijn voor krassen, vlekken en zuurhoudende middelen. Dit kan gezien worden als nadeel, maar het zorgt er door de jaren heen juist voor dat een terras zijn unieke karakter krijgt. Het is een product uit de natuur wat prachtig tot zijn recht komt in elke tuin. Natuursteen terrastegels kunnen verwerkt worden op gestabilliseerde zand en zijn vorstbestendig. Het verwerken van natuursteen terrastegels is vakwerk omdat geen enkele tegel hetzelfde is. De terrastegels dienen daarom gemend gelegd te worden voor het mooiste resultaat.

Wil je weten welke natuursteen terrastegel het beste bij je past? Breng een bezoek aan onze showrtuin zodat we diverse producten kunnen laten zien. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie. 

Natuursteen terrastegels kopen bij Totaaltegel.nl

Totaaltegel is ruim 12 jaar importeur van de mooiste natuursteen terrastegels. De producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld: Brazilie, Vietnam, China en diverse landen in Europa. Wij bieden onze producten rechtstreeks aan de particulier aan zodat we prijzen kunnen aanbieden die vriendelijk zijn voor de beurs. Wil je een partij bezichtigen? Bij onze voorraad producten is dit geen probleem.

Bedrijvengids Geplaatst door
Totaaltegel

Totaaltegel

Stationsstraat 162, 5963 AC  Hegelsom

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.