NU EXXTRA LANG (10 jaar) PROFITEREN

Lift defect? Nieuwe leverancier voor de schoonmaak? Onderhoud aan de waterleiding? Hoe zorg je ervoor dat jou boodschap voor het algemene belang ook daadwerkelijk terechtkomt bij de juiste ontvanger? Zonder dat de hal een groot aanplakbiljet zal worden?

Geplaatst door: INTRATONE

Combineer een Intercom met een Info Display

10 JAAR GARANTIE EN TIJDELIJK GRATIS INFO DISPLAY
Nu extra lang garantie op ALLE intercomsystemen: 10 jaar gegarandeerd gemak voor beheerders én bewoners. Bovendien ontvangt u tijdelijk onze info display helemaal gratis. Een leuke exxxtra!

Bijvoorbeeld het DINA intercomsysteem als een innovatief draadloos systeem met voor iedere bewoner een individuele digitaal naamplaatje met belfunctie. Dankzij het Intratone XL-Pakket profiteert u nu tien jaar lang van het gemak én de zekerheid voor beheerders, bewoners en bezoekers! De garantie is volledig en geldt voor ALLE intercomsysteem plús alle bijbehorende onderdelen.

Kijk hier

Bedrijvengids Geplaatst door
INTRATONE

INTRATONE

Kuiperbergweg 40, 1101 AG  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.