Offerte VvE Beheer maatwerk

Welkom bij SW VvE-beheer. Als u momenteel zelf het beheer uitvoert en overweegt om dit uit te besteden, kunnen wij u zeker helpen. We streven naar een maatwerkoplossingen; tenslotte is niet 1 VvE en 1 pand hetzelfde.

Om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen, willen we graag meer informatie ontvangen. Hier zijn enkele aspecten waarover u kunt nadenken en ons kunt informeren:

  1. Omvang van de VvE: Hoeveel eenheden zijn er in uw VvE en wat is de aard van het onroerend goed? Bijvoorbeeld, zijn het appartementen, commerciële ruimtes, of een mix daarvan?

  2. Gewenste diensten: Welke beheertaken zou u graag aan ons willen uitbesteden? Dit kan onder meer financieel beheer, technisch beheer, administratief beheer, verzekeringszaken, vergaderingen en communicatie omvatten.

  3. Specifieke behoeften: Zijn er specifieke vereisten of uitdagingen waar we rekening mee moeten houden? Denk hierbij aan bijzondere voorzieningen, renovatieplannen, verduurzaming, lopende geschillen, of andere zaken die van invloed kunnen zijn op het beheer van uw VvE.

  4. Budget: Heeft u een budget in gedachten voor het VvE-beheer? Dit helpt ons om een passende offerte op te stellen .

     

     

    https://www.swbouwadvies.nl/contact
Bedrijvengids Geplaatst door
SW Bouwadvies Vastgoedbeheer & VvE Beheer

SW Bouwadvies Vastgoedbeheer & VvE Beheer

Josef Israelslaan 85, 6813 JB  Arnhem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.