Oxygen2

De Oxygen2 is het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland. Door de intelligente besturing met ingebouwde CO2-sensor wordt er in elke ruimte, afzonderlijk van elkaar, perfect geventileerd.

Geplaatst door: Jaga Nederland BV

Oxygen2 is het meest energiezuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland

De Oxygen2 zorgt op een energiezuinige manier voor ventilatie in je woning, op school of zorginstelling. Het is een kant-en-klare ventilatie-unit. Optioneel kan Oxygen2 onzichtbaar ingebouwd worden in een Low-H2O radiator, waardoor één toestel voor ventilatie maar ook voor verwarming en/of koeling zorgt. De Oxygen2 is het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland. Door de intelligente besturing met ingebouwde CO2-sensor wordt er in elke ruimte, afzonderlijk van elkaar, perfect geventileerd. De aangevoerde lucht komt rechtstreeks vanaf buiten via een muurdoorvoer en een efficiënt filtersysteem. Lange luchttoevoer kanalen zijn niet nodig. Daarnaast voldoet het systeem aan alle geluidseisen. De Oxygen2 zorgt op een energiezuinige manier voor ventilatie in je woning, op school of zorginstelling. Het is een kant-en-klare ventilatie-unit. Optioneel kan Oxygen2 onzichtbaar ingebouwd worden in een Low-H2O radiator, waardoor één toestel voor ventilatie maar ook voor verwarming en/of koeling zorgt. De Oxygen2 is het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland. Door de intelligente besturing met ingebouwde CO2-sensor wordt er in elke ruimte, afzonderlijk van elkaar, perfect geventileerd. De aangevoerde lucht komt rechtstreeks vanaf buiten via een muurdoorvoer en een efficiënt filtersysteem. Lange luchttoevoer kanalen zijn niet nodig. Daarnaast voldoet het systeem aan alle geluidseisen. 

Gezond binnenklimaat

Hét ventilatiesysteem van Jaga - want zuivere lucht is belangrijk voor jong en oud. Zodra de luchtkwaliteit in een ruimte afneemt, reageert ons lichaam direct. In een bedompte ruimte krijg je bijvoorbeeld hoofdpijn, ook is het lastiger om je goed te blijven concentreren. Allergische reacties, benauwdheid en andere luchtwegproblemen komen ook regelmatig voor in ruimtes die slecht geventileerd zijn.

Eigenschappen

 • EEN ZUIVER EN GEZOND BINNENKLIMAAT
  met vraaggestuurde, decentrale ventilatie
 • HET LAAGSTE GELUIDSNIVEAU
  officiële geluidsmetingen van Peutz
 • EFFICIËNTE NACHTKOELING
  koele buitenlucht kan 's avonds binnengebracht worden
 • HOOGSTE EPC-REDUCTIE
  en directe energielabel sprong
 • DE IDEALE RENOVATIE-OPLOSSING
  snel geïnstalleerd bij renovatie (én nieuwbouw)
 • VOLAUTOMATISCHE WERKING
  Plug&play inclusief CO2-sturing en bediening
Bedrijvengids Geplaatst door
Jaga Nederland BV

Jaga Nederland BV

De Meerheuvel 6, 5221 EA  DEN BOSCH

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.