Parkeermanagementsystemen

Hermann Automation GmbH is een Duitse fabrikant van parkeermanagementsystemen. De geschiedenis van deze Duitse firma heeft veel weg van VNP Services, zij bestaan al ruim 30 jaar en ontwikkelen en maken alles in eigen huis.

Geplaatst door: VNP Services

Een speciale ontwikkeling afdeling zorgt ervoor dat zij bij blijven met de vragen uit de markt. Wij als VNP Services hebben het dealer schap voor Nederland en België. En zijn gecertificeerd om installatie te leveren, monteren en service te verlenen. Ook leveren wij de gebruiksmaterialen die voor de installatie nodig is, zoals rollen papier, tickets, hotel kaarten en abonnementskaarten.


Het systeem van Hermann is geschikt voor alle huidige betaalmogelijkheden, zoals contactloos betalen, en alle soorten betaalkaarten. Natuurlijk zijn de parkeermanagementsystemen te beheren op afstand via allerlei verschillende mogelijkheden.

Het parkeermanagementsysteem is zeer geschikt voor de Hotel branche, waar in het algemeen niet wordt gekeken naar de commerciële kant maar uit het oog punt van de gasten. Oftewel het genereren van parkeerplaatsen voor hun gasten, er is voor een hotel niets vervelender dan geen service te kunnen verlenen voor hun gasten. Daarnaast heeft het systeem de mogelijkheid om diverse kaarten uit te geven, zoals de Hotel kaart, waarmee de gasten tijdens hun verblijf mee in en uit kunnen rijden. Na het uitchecken wordt de kaar bij de uitgang ingenomen en ongeldig gemaakt.

https://www.vnp-services.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
VNP Services

VNP Services

Driemanssteeweg 174, 3084 CB  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.