VNP Services

VNP Services

Driemanssteeweg 174, 3084 CB  Rotterdam

Over ons

Service en Onderhoud

VNP Services is met name gespecialiseerd in het onderhouden van speedgates, slagbomen, garagedeuren, parkeersystemen en toegangscontrole. Van nagenoeg alle merken zijn onderdelen op voorraad.

Advies

Onze service dienstverlening begint met het uitbrengen van een professioneel en deskundig advies. Elke situatie is anders en elk bedrijf of instelling heeft zo haar specifieke wensen, eisen en werkwijzen. Vervolgens wordt in samenspraak met opdrachtgever/gebruiker bepaald welke vorm van dienstverlening het meest gewenst is. Het goed in kaart brengen van de verwachtingen en mogelijkheden vormt de basis van een optimale service dienstverlening waarbij wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening in combinatie met zo laag mogelijke exploitatiekosten.

Hermann Parkeersystemen

VNP Services is dealer van het Hermann Parkeernanagementsysteem, naast het leveren en installeren van deze parkeerinstallatie , verleent VNP Services ook de service en onderhoud aan de bestaande installaties door het gehele land. Natuurlijk conform de daar voor geldende richtlijnen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.