Personen- en Goederenliften

Uitgebreid assortiment personen- en goederenliften

Geplaatst door: Lohr Liften

Doorontwikkeld systeem

Lohr Liften biedt verscheidene producten op het gebied van liften aan. Zo leveren wij personenliften, onder andere glazen en panoramaliften. Ook leveren wij goederenliften en kleingoederenliften, verder hebben wij ook platformliften in ons assortiment. Deze liften worden geleverd met een hydraulische aandrijving of volgens het schaarheffer principe.

Verder ontwikkelen, fabriceren, leveren en monteren wij stalen schachten en constructies, bijvoorbeeld voor panorama- en glazen liften. De liften kunnen geleverd en gemonteerd worden met of zonder machinekamer. Om de liften te bewaken en te controleren, bieden wij het WinMOS 300 systeem. Dit is een telebewaking systeem, dat gebruikt wordt om alle merken liften en anderen technische installaties op afstand te bewaken op storing en onderhoudsmeldingen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lohr Liften

Lohr Liften

Edisonstraat 60- 62, 6902 PK  Zevenaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.