Real time communiceren met bewoners

Digitaal communicatiepaneel ontzorgt beheerder

Geplaatst door: INTRATONE

Op afstand te managen

Communiceren met bewoners gaat niet altijd makkelijk. Niet iedereen leest de brieven of papiertjes op een prikbord. Het A4-tje raakt onbedoeld zoek, scheurt en ziet er na verloop van tijd verfomfaaid uit. Of op het laatste moment komt actuele informatie binnen, die niet meer klopt met de informatie die je overal aan de prikborden had gehangen. Deze problemen zijn verleden tijd met het digitaal communicatiepaneel van Intratone.

Het communicatiepaneel kan eenvoudig op afstand bediend worden. Berichten stelt een beheerder heel makkelijk op in het online, beveiligde en gratis platform. Zo is een gepland onderhoud aan de lift duidelijk zichtbaar voor iedereen. Ook voor niet-bewoners. Daar is alleen maar een internetverbinding voor nodig. Acute problemen kun je snel communiceren aan de bewoners. Bijvoorbeeld als de waterleiding onverwacht afgesloten wordt. Dat scheelt spoedritjes voor een beheerder.

Maar ook als een klein foutje gemaakt wordt, is dat gauw gefixt. De informatie op het digitaal communicatiepaneel is in een handomdraai aangepast. Zo kun je ook die vervelende tik- of spelfout snel wijzigen.

Dynamisch weergavepaneel

Het interactieve en strak vormgegeven weergavepaneel trekt de aandacht, maakt bewoners nieuwsgierig en geeft het gebouw een nette entree. Een stuk beter dan al die losse blaadjes op het prikbord. De installatie gaat makkelijk en snel. Bij gebouwen met al aanwezige Intratone-apparatuur gaat de installatie extra snel door de al geïnstalleerde zendmodule.

Het digitale informatiebord kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Bedrijvengids Geplaatst door
INTRATONE

INTRATONE

Kuiperbergweg 40, 1101 AG  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.