Referenties | NL Liften

Renovaties

Geplaatst door: NLLiften

Renovaties 2020

* Renovatie grote goederenlift Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk

* Renovatie Kone lift VvE Parel Witmolen te Delfgauw

* Renovatie 3 liften VvE Amicitia Westeinde 15 te Den Haag

* Renovatie Van Diemenstraat 202 te Den Haag

* Renovatie K.R. Liftentechniek lift Keizersgracht 411 te Amsterdam

Renovaties 2019

* Renovatie 4 liften Metropolitan Buitenveldertselaan 3-5 te Amsterdam voor aannemer Heembouw

* Renovatie Thyssen Krupp lift VvE Provenierssingel te Rotterdam

* Renovatie 2 liften VvE Heuvellaan te Gouda

* Renovatie Schindler lift Stadsring te Amersfoort

Renovaties 2018

* Renovatie Schindler lift Mercatorplein te Amsterdam

* Renovatie Otis lift Baron de Coubertinlaan te Zoetermeer

* Renovatie lift Phoenixstraat te Delft

* Renovatie liftinstallatie Kone Starlift Paternosterstraat te Alkmaar

* Renovatie Zorgvilla’s De Bild

* Renovatie 2 Kone Starlift liften VvE Ronsseweg te Gouda

* Renovatie Otis lift VvE Markenburg te Hoofddorp

* VvE Cruquiuslaan te Leiden
- Betreft de totale vervanging van 2 liftinstallaties. Het demonteren en slopen van de bestaande lift. Het bouwkundig aanpassen van de benodigde sparingen voor de schachtdeuren en machinekamer. Het vervangen van de handmatige draaideuren voor automatische schuifdeuren. Nieuwe hefmachine, liftcabine, schachtdeuren, snelheidsbegrenzer etc

* VvE Jan Luykenlaan te Leiden
- Betreft de totale vervanging van 2 liftinstallaties. Het demonteren en slopen van de bestaande lift. Het bouwkundig aanpassen van de benodigde sparingen voor de schachtdeuren en machinekamer. Het vervangen van de handmatige draaideuren voor automatische schuifdeuren. Nieuwe hefmachine, liftcabine, schachtdeuren, snelheidsbegrenzer etcBetreft de totale vervanging van 2 liftinstallaties. Het demonteren en slopen van de bestaande lift. Het bouwkundig aanpassen van de benodigde sparingen voor de schachtdeuren en machinekamer. Het vervangen van de handmatige draaideuren voor automatische schuifdeuren. Nieuwe hefmachine, liftcabine, schachtdeuren, snelheidsbegrenzer etc

Renovaties 2017

*VvE Tulpentuin 62-247 te Voorburg
- Het renoveren van 4 Starlift liftinstallaties. Betreft het vernieuwen van de liftbesturingen (Kollmorgen) en drukknoptableaus (Schäfer).

* VvE Wijsgeerbaan
- Het renoveren van een Schindler liftinstallatie. Betreft het leveren en monteren van een nieuwe liftbesturing inclusief frequentieregeling (closed loop), vervangen van de bedrading en vervangen van de snelheidsbegrenzer en omloopwiel. Het leveren en monteren van een nieuw alarm doormeldsysteem in GSM uitvoering, een nieuwe frequentie geregelde kooideuraandrijving inclusief nieuwe deurvleugels (rvs bekleed), ondergeleiding en sensorlijst. Het reviseren van de bestaande schachtdeuren en bestaande hefmachine. Het leveren en monteren van nieuwe kooi- en tegengewichtsloffen inclusief leider smeerautomaten. Het verhelpen van de openstaande keuringspunten. Het leveren en monteren van nieuwe energiezuinige schachtverlichting. En het leveren van een nieuw cabine-interieur.

* VvE Litouwen 22-32 te Delft
- Het renoveren van een Kone Starlift liftinstallatie. Betreft het leveren en monteren van een nieuwe liftbesturing, cabine- en schachttableaus en een nieuwe sensorlijst.

* Ouverture 42-62 te Almere
- Het renoveren van 2 Schindler liftinstallaties in Almere. Betreft het leveren en monteren van een nieuwe liftbesturing, nieuwe kooideuraandrijving, het reviseren van de schachtdeuren en het vervangen van de lagers van de omleidwielen.

Renovaties 2016

* Appartementencomplex te Hilversum
- 2 nieuwe hydraulische huisliften met overnamebesturing en automatische schuifdeuren

* Kookcollege te Wijchen
- Nieuwe hydraulische huislift. Zonder put

* VvE Buizerdstraat te Maassluis.
- Het renoveren van 4 Kone liften. Het vernieuwen van de liftbesturing en de bedieningstableaus.

* Parkeergarage Markthof, Gedempte Gracht te Den Haag
- Totale vervangen van bestaande lift. Lift gesloopt en complete nieuwe lift gemonteerd. Inclusief bouwkundige werkzaamheden waaronder het creëren van een extra overhoekse toegang.

Renovaties 2015

* Nieuwe pand van Unicef. (Bezuidenhoutseweg 74 te Den Haag)
- Het renoveren van een Kone hydraulische lift. Het vernieuwen van de liftbesturing, bedieningstableaus, hydraulisch aggregaat en een nieuwe kooibekleding.

* VvE Straat van Ormoes te Delft
- Het renoveren van een hydraulische Otis lift. Het vernieuwen van de liftbesturing, bedieningstableaus, deuraandrijving, nieuw frequentie geregeld hydraulische aandrijving en een nieuwe kooibekleding.

* VvE Marschallplein te Rijswijk
- Het renoveren van 8 Starlift liftinstallaties. Het vernieuwen van de liftbesturing, bedieningstableaus, deuraandrijving en een nieuwe kooibekleding.

* VvE Zwaluwstraat te Maassluis
- Het renoveren van twee Kone liftinstallaties. Nieuwe besturing met frequentieregeling en nieuwe bedieningstableaus.

Renovaties 2014

* Project VvE City appartementen (Gedempte Gracht Den Haag)
- Het totaal vervangen van de twee oude liften voor twee complete nieuwe machinekamerloze tractieliften. Bestaande liften worden op vakkundige wijze volledig gedemonteerd. Alle componenten zoals geleiders, cabine, liftmachine, schachtdeuren, besturing worden gedemonteerd.

* Project renovatie (Rotterdamseweg 380 te Delft) 
- Liftrenovatie van 2 liften duplex geschakeld. Een lift met een hefvermogen van 630 kg en een lift met een hefvermogen van 1350 kg. Het vernieuwen van de liftbesturing, het reviseren van de liftmachine, het vernieuwen van de cabine en schachttableaus, het vernieuwen van de complete kooideur aandrijving, het reviseren van de bestaande schachtdeuren, het vernieuwen van de snelheidsbegrenzer en opnieuw bekleden van beide liftcabines

* Project renovatie (VvE Burgemeester Keijzerlaan te Leidschendam)
- Renovatie van 12 liften fabrikaat Schindler. Betreft het vervangen van de liftmachine, de oude besturing vervangen voor een frequentie geregelde liftbesturing. Het vervangen van de cabine en schachttableaus.

* Project renovatie (2 liftinstallaties VvE Noteboompark te Voorburg) 
- Renovatie van 2 Otis Europa 2000 tractie liften. Otis VTR13 machine voorzien van nieuwe regeling. Liftbesturing vernieuwd. Dubbele kooideuraandrijving compleet met deurvleugels vervangen.

* Project liftrenovatie (Kantoorpand Wormerhoek te Capelle aan den IJssel)
- Renovatie van bestaande Starlift. Het vervangen van de oude relais liftbesturing voor een moderne microprocessor liftbesturing met frequentie-regeling. Het vernieuwen van de kooideur aandrijving, de schachttableaus, het cabinetaleau, snelheidsbegrenzer en het opnieuw bekleden van de liftcabine.

* Project Appartementencomplex te Utrecht
- Renovatie van 2 stuks Starlift liften. Betreft het vervangen van de liftbesturing, cabine en schachttableaus en opnieuw bekleden van de liftcabine.

* Project Oogheelkunde te Rijswijk
- Renovatie van oude Starlift lift. Betreft het vernieuwen van o.a. de liftmachine, liftbesturing, kooideuraandrijving, cabine- en schachttableaus en het opnieuw bekleden van de liftcabine.

Telnr: 015 380 92 93
Mail: info@nlliften.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
NLLiften

NLLiften

Dynamoweg 4, 2627 CH  Delft

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.