Renovatie & Modernisering | NL Liften

Hoog oplopende kosten, veel storingen, onveilig gevoel bij het gebruik van veelal oude liften zijn veel gehoorde bezwaren.

Geplaatst door: NLLiften

Wij kunnen deze bezwaren voor u oplossen door middel van een renovatie. Wij renoveren uw liftinstallatie met vrij op de markt verkrijgbare, kwalitatief hoogwaardige liftcomponenten. Deze liftcomponenten kunnen dus ook eventueel door andere onderhoudsfirma’s onderhouden worden.

NL Liften kan een volledige liftrenovatie voor u uitvoeren inclusief eventuele bouwkundige werkzaamheden. Eén aanspreekpunt voor de gehele renovatie, totale ontzorging voor u als klant wordt veelal als zeer aangenaam ervaren.

* Heeft u plannen uw lift te renoveren?
* Heeft u al een offerte en wilt u nog een (scherpe) aanbieding?

Indien u één van bovenstaande vragen met JA heeft beantwoord, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bellen kan op 015-3809293 of u kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. 
https://nlliften.nl/contact-opnemen/ 

Bedrijvengids Geplaatst door
NLLiften

NLLiften

Dynamoweg 4, 2627 CH  Delft

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.