Renovatie & Modernisering | NL Liften

Hoog oplopende kosten, veel storingen, onveilig gevoel bij het gebruik van veelal oude liften zijn veel gehoorde bezwaren.
LEES VERDER

Wij kunnen deze bezwaren voor u oplossen door middel van een renovatie. Wij renoveren uw liftinstallatie met vrij op de markt verkrijgbare, kwalitatief hoogwaardige liftcomponenten. Deze liftcomponenten kunnen dus ook eventueel door andere onderhoudsfirma’s onderhouden worden.

NL Liften kan een volledige liftrenovatie voor u uitvoeren inclusief eventuele bouwkundige werkzaamheden. Eén aanspreekpunt voor de gehele renovatie, totale ontzorging voor u als klant wordt veelal als zeer aangenaam ervaren.

* Heeft u plannen uw lift te renoveren?
* Heeft u al een offerte en wilt u nog een (scherpe) aanbieding?

Indien u één van bovenstaande vragen met JA heeft beantwoord, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bellen kan op 015-3809293 of u kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. 
https://nlliften.nl/contact-opnemen/ 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
NLLiften
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.